2.8.2012

Kihlakuvailua?

Juu, kihlauksestamme on kulunut jo puolisen vuotta, mutta silti olen nyt vasta ruvennut tosissani ajattelemaan, että voisihan ne kihlakuvatkin ottaa. Alustavasti jo heitin ideaa kuvaajallekin, eikä hän ainakaan kieltäytynyt siitä, että tulisi meille nauttimaan kokkaustaitojeni tuloksista ja samalla vähän ideoimaan kihlakuvausta.

Jos kuvia kerran otetaan, niin pitäähän sitä myös olla jotain ideoita. Etsiskelin vähän inspiraatokuvia ja tässä jotain ajatusta siitä, millaista tyyliä haluaisin kuviin. (Nyt enää tarvii saada sulhanen suostumaan...)


Kuva: Green Wedding Shoes, lisää  täältä


Kuva: Green Wedding Shoes, lisää täältä


Kuva: Green Wedding Shoes, lisää täältä


Kuva: Green Wedding Shoes, lisää täältä


Feather & Branch


Eli siis haluaisin kuvia, joita voisi kuvailla vaikkapa sanoilla iloinen, romanttinen, luonnollinen, ja rento... Näitä elementtejä yllä olevissa kuvissa mielestäni on. Parit ihanat kihlakuvaukset löytyvät myös Palomiehen morsiamelta sekä Luumuttarelta, käykäähän kurkkaamassa. Palomiehen morsian täältä ja Luumutar täältä. Kannattaa muutenkin tsekata Luumuttaren blogin hääosio tästä, aivan ihanan näköiset ja oloiset talvijuhlat.

Olen ajatellut, että kuvat olisi kiva ottaa joko jossain luonnon helmassa tai sitten selkeästi kaupunkimaisessa ympäristössä. Ja Mikäköhän se paikka sitten voisi olla? Eilen pyöräiltiin kotoa Tapanilaan ja siinä Vantaanjoen vartta polkiessani mietin, että siellähän olisi kauniita paikkoja kuvien ottoa varten. Saisi kuvia luonnon helmassa jokirannassa ja samalla sielä löytyisi mahtavia paikkoja punatiilineen siitä Tekniikan museon kulmilta. Ja onhan siellä se Vanhakaupungin koskikin ja siltoja ja vaikka mitä. Voisiko siinä siis olla hyvä spotti?

Kuva: toinenlinja.fi

Kuva: stay.com

Kuva: kuvaweb.blogspot.fi
Nyt siis ideoimaan juttua kuvaajan ja sulhon kanssa. Tämä on taas niitä juttuja, joita minä olen miettinyt, mutta saattaa olla etten ole vielä ehtinyt sulhasen mielipidettä kysyä... Hups! Olen minä sentään asiasta maininnut (en minä ihan kamala ole), mutta syvällisempi keskustelu aiheesta on vielä käymättä.

Niin ja iik! Mitä mä laitan kuviin päälle?


1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi!