3.8.2012

Kynsiasiaa

Kynnet ovat yksi juttu, jotka mielestäni pitää morsiamella olla siistit. Ei ole niinkään väliä, että onko kynnet pität vai lyhyet ja onko ne lakattu vai ei, kunhan on siistiä, ei siis lohkeilleita kynsiä ja repsottavia kysinauhoja (mikä on toki minun käsieni normaalitila, minua kun on siunattu erittäin ohuilla ja katkeilevilla ja liuskoittuvilla kynsillä...) vaan kivat siistit kynnet ja kädet.

Itse olen miettinyt jonkin sortin geelausta tai kestolakkausta, mutta enpä tiedä vielä. Varsinaisesti rakennekynsiä en kyllä halua, koska kerran olen niitä kokeillut ja ne putosivat yksi kerrallaan suunnillen viikon aikana, huolimatta siitä että kävin kysistudiolla itkemässä pudenneiden kynsien kanssa ja niitä fiksailtiin useampaankin otteeseen... Toinen syy sille, etten rakennekynsiä halua, on se, että aion omin pikku kätösin tehdä häihin kaikenlaista ja pientä näpräilyä riittää varmasti ihan viimemetreille saakka. Kun yhdistää mun nakkisormet rakennekynsiin niin voi olla varma, että pom pomista tulee ennemminkin jonkin sortin bang bang :).

No entäs sitten väri? Luulenpa, että haluaisin jotain aika perus ranskista, mutta vasempaan nimettömään saisi laittaa jotain blingiä. Toisaalta, miksipä ei värillisiä kynsiä? tykkään väreistä sen verran paljon, että voisinpa tykätä värikkäistä kynsistäkin. Mutta onko siinä sitten se riski, että mennään jo mauttomat puolelle?

Löysin värikkäitä kynsi-ideoita onewed.comista täältä ja täältä. Tässä teillekin ihailtavaksi kuvasatoa.Mahtava idea! Jos mulla olisi pitkät kynnet ja Louboutinit, niin ihan varmaan hyödyntäisin tämän idean jossain bileissä!Sooooooooo cute!Nämä kynnet on musta oikeasti aika kauniit.Tällaista lakkausta olen muutamaan kertaan kokeillutkin, tosin erilaisilla väreillä. Tämä haalea liila ei oikein iske...Pastellit ja pilkut, tälläsestä mä tykkään!Kauniit ja herkän romanttiset kynnet.Vähän tummempiakin ideoita ja hiukan metallinhohtoa myös.Oikeassa yläkulmassa ihan hauska ajatus nimettömän korostamisesta.1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi!