23.8.2012

Kukkia ja kurkkupurkkeja

 
 


Tämä ylin kuva on sitä, mistä unelmoin. Sitä, mitä haluaisin pöytäkoristeiksi. Ihania ihania ihania pioneja lasipurkeissa. Olen rakastunut.

Mutta in real life, meillä ei todellakaan ole varaa ostella pioneja niin paljoa, että pöytäkukat voisivat olla pelkästään niitä. Mutta haluan minä nitä ainakin muutaman sinne tänne! Ja kimppuun kanssa!Meillä siis on neljä kassillista lasipurkkeja (Joita sain ihanalta Belleltä, kun jäivät heillä käyttämättömiksi. Kiitos purkeista, minun ei tarvitse syödä ytään niin paljon kurkkuja ja punajuuria talven aikana...) ja näitä purkkejä olisi tarkoitus käyttää kukkamaljakoina pöydissä. Purkit ovat kirkkaita, mutta yllä olevasta kuvasta sain inspiksen maalata ne lasimaalilla sinertäväksi / veden väriseksi / vaaleaksi turkoosiksi. Sopisi kivasti myös meidän väriteemaan.

Kukat eivät todellakaan tule olemaan pelkkiä pioneja, vaan sekalaisia kukkia, joiden sävymaailma on kohdillaan. Näitä tullaan hamstraamaan varmasti aika kasa ja luonnostakin haetaan ilmaisia kukkia, joita laitetaan täytteeksi purkkeihin. Tässä teille nyt aikamoinen pamaus kuvafiilistelyä lasipurkeissa olevista kukista. Ensimmäisenä tietysti ne kaikista kauneimmat, eli pionit. Sitten muut ihanat kukat. 
 
 
  
 
 
 
 
 


Tuossa yläpuolella on ihana idea laittaa purkit roikkumaan katosta. Miksipä ei? Kuka käskee ne pöydälle laittaa? Vaatisi toki huomattavasti enemmän kikkailua... Uskoisin.

Mihin muuhun purkkeja voisi käyttää kuin vain kukkamaljakkoin? No, tietenkin kynttilöiden kanssa. Mutta mielestäni aivan ihana idea on tuo alempi, jossa valokuvia on laitettu purkkeihin. Tuolla laillahan voisi juhlassa hyvödyntää myös meistä otettuja kihlakuvia, eikös vain? Noita kuvapurkkeja voisi sujautella pöytiin kukkamaljakoiden sekaan. Ei ainakaan maksaisi paljoa, kun vain tulostelisi kuvat hiukan paksummalle paperille ja ujuttelisi purkkeihin :). Mutta näyttävätköhän oikeasti yhtä kivoilta kuin kuvissa? Tämä laitetaan vakavaan harkintaan! Voisihan tässä olla myös yksi idea pöytänumerointiin, jos numerointia tarvitsee laittaa...

 
(Kuvat: bellascene.blogspot.com, bellethemagazine, bridalbuds, eleganceandsimplicity, elizabethannedesigns, ilovelovewedding.blogspot.com, mintdesingblog, moxieretro, occasiononline, onewed, piecesofbree, rosieparsons, sumptuousswish, tabithaemma, theweddingofmydreams, weddingbee)


8 kommenttia:

 1. Ihania ideoita. Oletko ajatellut että voisit tehdä pienen tiedustelukierroksen ja kysäistä josko joltain löytyisi pihamaalta pioneja? Joita kenties saisi napsia. Tietysti kyseessä täytyisi olla melko suuri kukkamaa - tai sitten pyytää usealta eri ihmiseltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, ettei kovin monella ole pioneja. Ja ne ei varmaan vielä kovinkaan reippaasti edes kuki ihan kesäkuun alussa. Ainakin äidin muutamat pionit ovat sen verran pohjoisessa. Mutta ehdottomasti aion kyllä koittaa keksiä joitain sukulaisia tai muita, joilta pioneja voisi ehkä saada :).

   Poista
 2. Ihania ideoita ja todella kaunis tuo ensimmäinen kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ensimmäinen on munkin suosikki. Niin kaunis <3

   Poista
 3. Kannattaa kysäistä kukkakauppiaalta tai käydä puutarhamyymälässä katsomassa, että löytyisikö Pomponellaa. Olen itsekin ihastunut pioneihin, mutta kuten sanoit tulevat hyvin kalliiksi. Pomponella on hieman pionimainen puutarharuusu, joka hankkiminen on varmasti halvempaa.

  Kuvaesimerkki:

  http://4.bp.blogspot.com/_q-Jd_8Z3eTQ/SG0J175tIpI/AAAAAAAACuw/y6DZzox3Lqk/s400/P1010975%2Bverkl.JPG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on nätti! Pitääpäs kysellä noiden perään!

   Poista
 4. Pionit = <3

  Harmi vaan, etteivät kuki enää meidän häiden aikaan. Mutta täytyy selvittää noiden pomponellojen mahdollisuus, kiitos Maffi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusutarhassa olivat kukassa elokuun alussa, mutta en yhtään osaa sanoa olivatko olleet jo jonkin aikaa. Hyvännäköisiä kuitenkin vielä olivat eivätkä nuupahtaneita.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!