31.8.2012

Jotain vanhaa...

Morsiamellahan pitää vanhan tutun jutun mukaan olla jotain sinistä, jotain lainattua, jotain uutta ja jotain vanhaa. Uutta löytyy varmasti, sillä siihen kategoriaan menee puku, kengät, hiuskoristeet ynnä muut systeemit. Jotain lainattua puuttuu vielä, mutta eiköhän sekin homma hoidu ennen hääpäivää. Teemaväreissämme on turkoosi, joten jotain sinistäkin pitäisi löytyä. Tosin tuo turkoosi onkin nyt sitten enemmän vihertävä, joten ehkä sitä ei voi laskea...? Mutta minulla on jotain aivan ihanaa, joka täyttää jotain vanhaa -määritelmän. Ja onpa siinä samalla sinistäkin!

Kesälomalla koti-kotona käydessäni sanoin äidille, että hän voisi joskus etsiä minulle mummun vanhoja kankaisia nenäliinoja ja siinähän menikin sitten varmaan minuttin verran, että sain useammankin kappaleen käteeni ja pääsin niistä valitsemaan sopivan.

Nyt minulla siis on jo häitä varten jotain vanhaa ja samalla myös jotain sinistä nenäliinan muodossa. Ja uskon, että hääpäivän aikana joutuu nyyhkimään useampaankin otteeseen ja nenäliinalle tulee varmasti oikeasti käyttöäkin.

Eikös ole kaunis?3 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!