30.8.2012

Sulhaselle tekemistä

Kuva: Mike Meyer

Jos kysyttäisiin, kuinka moni morsian yrittää itse tehdä kaiken ja sulhaselle ei jää juuri mitään, niin minä nostaisin käteni pystyyn. Kyse ei kylläkään ole siitä, ettenkö uskoisi, että Panu ei osaa tehdä jotain vaan siitä, että olen enemmän innoissani häiden järkkäilystä. Tuon miehen suusta tulee useimmiten kommentti, että ne hääthän on vasta ensi kesänä, ei kai noita nyt vielä pidä miettiä... Ja monesti onkin oikeassa, mutta kun minä tykkään säätää! :)

No, mitä sulhasen to do -listalla sitten on suunnilleen syyskuun ja helmikuun välillä? Ainakin:
- Bestmanien pyytäminen
- Hääauton hankkiminen
- Bussikuljetustarjousten pyytäminen
- Bändin varaaminen
- Tulo- ja lähtömusiikkien valitseminen kirkkoa varten
- Soittolistan miettiminen
- Vieraslistan pohtiminen ja vieraiden osoitteiden selvittely
- Oman asun valinta

Ja varmasti jotain muutakin tuohon listalle tulee. Varsinaiset askartelut ynnä muut ovat enemmän minun heiniäni :). Ja äidin ja siskon ja kaasojen ja kavereiden ja... Mutta siis, tässä ainakin jotain siitä, mitä sulhasen tekemisiin kuuluu.

Miten teillä muilla? Paljonko mies on mukana järkkäilyissä? Onko homma pääasiassa morsiamen hallussa vai meneekö hommat tasan? Ja miksi?

4 kommenttia:

 1. Täälläkin morsian joka kasaa hommat itselleen. ;) Miehelleni kuitenkin kuuluu hääauton entisöinti/uudelleen rakentaminen. Hää DJ:n hommasin myös itse. Mutta pyytäessä sulhanen on osallistunut askarteluun ym. :) On jo ollut suurena apuna polttelemassa kutsukorteissa olevien papereiden reinoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, tuo auton entisöinti on kyllä iso projekti! Kyllä sulho saa siihen varmasti pari tuntia kulumaan... :)

   Poista
 2. No eipä oo meilläkään mies vielä tehnyt muuta kun hommannut bestmanit ja hääauton :D Jajaja, luulen ettei paljon muuta tuu tekemäänkään.. Ei sillä etteikö tekisi, mutta kun mun mielestä mitään ei jätetä viime tinkaan jos ei oo pakko (eli sählään kaikkea hyvissä ajoin) ja mies on juurikin samaa mieltä kun teillä, että eihän niitä nyt vielä mietitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muillakin on sulhasen kanssa sama "ongelma" :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!