9.8.2012

Tyyliä kaasoille ja bestmaneille

Minä en halua missään nimessä olla nipottava morsian, joka määräilee kaasoja ja bestmaneja pilkun tarkasti sen suhteen, mitä he pukevat päälleen (enkä varsinkaan vaadi kaasoja ostamaan hiukaisevan hintaisia mekkoja tms), mutta on minulla silti joitain toiveita. Kaasojen asut voisivat olla yhteneväiset sävymaailmaltaan, malliltaan tai tyyliltään taikka muuten jollain tavalla yhteenkuuluvan oloisia. Ja tietysti mekkojen väri(t) voisoivat olla teeman mukaisia. Bestmanien asuissa voisi olla jotain häiden värimaailmaan sopivaa ja jotain, mikä yhdistää bestmanien asun sulhasen asuun.

Ajatuksistani keräilin kuvainspiraatiota hiukan selventämään sitä, millaista tyyliä ja fiilistä olin ajatellut. Tällä hetkellä ihanimmalta vaikuttaisi minusta vaihtoehto, jossa kaasojen mekoissa näkyisi tuo turkoosi, joka on yksi teemaväreistämme, ja vastaavasti bestamaneilla voisi olla turkoosia ja/tai fuksiaa esim. solmioissaan. Kaikissa näissä kuvissa kaasojen mekot ovat samanlaisia keskenään, mutta mielestäni niiden ei tarvitse olla identtisiä, yhtenäinen sävymaailma tms. riittää. Eli sellaisia ajatuksia tällä hetkellä... Toki jos kaasojen ja bestmanien suunnalta tulee ehdotonta nounouta, niin sitten muutetaan suunnitelmaa :).

Mitäs mieltä olisitte näiden kuvien mukaisesta tyylistä ja fiiliksestä?Ihana tämä. En ollut tallentanut kuvan lähdettä, o-ou..

kaunis kuva ja ihanan väriset mekot! Kuva: bridalmusings.com

Keltaisten kukkien tilalle fuksiaa... Kuva: Chris Joriann

Tässä on kivasti turkoosia solmioissa. Kuva: Heidi VailTämänkin kuvan lähde kadoksissa...


Ihana ihana ihana kuva! Kaasojen mekot hiukan liian tummia, mutta muuten just hyvä. Kuva: table4weddings.com
:
Kuva: Wedimpression.com

Oi miten ihana fiilis! Kuva: wedimpression.com


P.S. Parikat ovat I-H-A-N-A-T, mutta aavistuksen verran enemmän liilat kuin fuksiat. Kriisi!!!! Niin ja Lukreziat olivat aivan sikahyvät jalkaan ja täydellisen väriset, mutta kokoa liian isot eikä pienempää ollut saatavilla...

2 kommenttia:

  1. Minulla oli yksi kaaso, joten suurta ongelmaa ei ollut. Miehelläni oli yksi bestman ja yhdistävä tekijä oli heillä kultaisensävyiset liivit ja plastronit sekä taskuliinat ja tekemäni "onnenpenni" kalvosinnapit. Kaasollani oli onneksi jo omasta takaa hieno tumman fuksiansävyinen juhla-asu, jota hän sitten sai käyttää häissämme. Suuremmalla kaaso-bestman-köörillä tietysti yhteneväisyys olisi kiva olla esim. juuri värin ja mallin suhteen. Täysin samanlaiset asut kuitenkaan kaasoilla eivät välttämättä aina toimi jos kaasot ovat erimallisia, näköisiä ja kokoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin kaasojen erilaisuus kropaltaan ja persoonina mielestäni estää täysin samanlaisten asujen tuputtamisen. Yhteneväistä, mutta sellaista, että jokaiselle on jotain sopivaa :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!