7.8.2012

Shoes, shoes, shoes...

Sain hauskan kenkähaasteen Dawnilta, kiitokset siitä hänelle.

1) Viimeisimmät ostoksesi, mistä?
Hmmm... Mitkä lasketaan? Viimeisimmäksi olen tilannut Zalandosta kahdet pinkit korkokengät, joista toiset on Parikat ja toiset Peter Kaiserit. Jos näitä ei lasketa, kun ovat vasta matkalla, niin sitten Halosen alesta bongatut ruskeat nahkaiset kiilakorkosandaalit.
2) Lempiparisi väri, koko?
Viittaan taas edelliseen. En vielä tiedä, miten paljon rakastun kenkiin, jotka ovat vasta matkalla... Mutta kotona jo olevista kengistä lempiparini on ehkäpä mustat kiilakorkokorkkarit, nämä ovat superhyvännäköiset jalassa, hyvät kävellä ja nahkaiset. Kotoisin tämä pari on Lontoosta. Ja koko on 38.

3) Onko jokin kenkämalli, jota inhoat?
Jaahas. Inhota on aika vahva sana. Crocseja moni tuntuu inhoavan, eivätkä ne minustakaan ole the cityjalkineet number one, mutta näin maalta kotoisin olevana on pakko kuitenkin myöntää, että ne ovat aika näppärät. Ja itseltänikin löytyy tältä kesältä Crocsit, mutta "hiukan" totuttua sirommat ja nätimmät... Eniten ehkä inhoan goottikenkiä, joissa on överikorokepohjat taikka sitten hirveitä läskipohjatennareita ja vastaavia...

Crocsitkin voivat olla ihan kivat :)


Vähän liian hutsahtavat minun makuuni...


Nounou näillekin...

Juu ei!


4) Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?
Vaikka kengistä tykkäänkin, en välttämättä ole valmis maksamaan niistä älyttömästi, Käyttökengistä kylläkin maksan enemmänkin, maksimissaan ehkä jotain parisataa (kalleimmat kotona olevat kengät olvat maksaneet 140, ne olivat ostohetkellä 50% alessa...), mutta esim. juhlakorkkareista, joita tulee käytettyä harvemmin ja vähemmän aikaa kerrallaan, maksan yleensä korkeintaan kolmekymppiä. Tämä asia on niin kovin riippuvainen siitä, että miten paljon käyttöä arvelen kengillä olevan... Hyvin harvoin maksan kengistäni täyttä hintaa, olen aikamoinen alehaukka niin kenkien kuin vaatteidenkin suhteen.

5 ) Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?
Yhtä kenkäparia käytän parista riippuen muutamasta kerrasta siihen, että kengät hajoavat jalkoihin, eikä niitä enää voi pelastaa.

6) Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?
Voisin, ja olen ostanutkin. Esim. viime kesänä ostettiin pikkusiskon kanssa samanlaiset tennarit, kun olivat söpöt ja saatiin halvalla :).

7) Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?
Mukavinta on tallustella korottomilla kengillä, joissa on hyvä kantavaimennus (minulla kun tuppaa olemaan ongelmia kantapäiden kanssa...). Ehdotonta parhautta ovat tietysti ihan oikeat lenkkarit, mutta jos niitä ei lasketa, niin sitten parhaaseen päähän kiilaa ehkä omistamani Eccon iloisen väriset nahkatennarit.
8) Oletko kesäisin ilman sukkia ja kenkiä?
Voi kyllä! Ilman sukkia kesällä oleminen on ihanaa. En ole kesäaikaan mikään suuri sukkafani, mutta esim. avokkaiden kanssa käytän ohuita sukkia ihan siitä syystä, ettei tule mitään hiertymiä... Happy feet = barefoot!
9) Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?
Aaaaaaargh.... En mää tiiä! Pakko kai sanoa, että ihan perinteiset mustat Louboutinit ottaisin. Ja yhdistäisin ne ihaniin muutama päivä sitten bongaamiini kynsiin!


Haasteen heittäisin toki myös eteenpäin, jotta saataisiin luke lisääkin kenkäkuulumisia. 
Tämä haaste menee itsestäänselvästi Conversemorsiamelle
lisäksi haastan Bridezilla in the housen Morsiamen 
sekä Tattoo briden Marikan.

5 kommenttia:

 1. Mä oon kuolannu jo pidemmän aikaa Iron Fistejä tai Ed Hardysejä ja sitten löysin alesta just ne Fistit mitä oon katellu vain 39€, en oo ennen viittyny ostaa kun on niin korkeet enkä tiiä tulekoo käytettyy.
  http://www.brandos.fi/iron-fist/lacey-days-platform-ifl0680-ivory/a28316

  Mutta silti nämä Hardyt on kyllä vielä joskus pakko ostaa: http://www.brandos.fi/ed-hardy/dirty-gold-11fdg104w-black/a34325

  Ja yllättäen nää zombi-kengät sopis mulle kyl tosi hyvin

  http://www.brandos.fi/iron-fist/gold-digger-zombie-stomper-if14-ifl0928-pnk-pink/a41630

  http://www.brandos.fi/iron-fist/bonebreaker-platform-iflplh0044-nud-nude/a53588

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Nuo pinkit zombiet on niin mahtavat! Ja myös Ed Hardyt :). Noilla koroilla sulle kyllä kertyy ihan hyvin mittaa... Mä kun laitan tommoset jalkaan niin en oo ihan edes sen pitunen ku sä ilman kenkiä :P

   Poista

Ilahdun kommentistasi!