8.8.2012

Puku kehyksiin?

Tässä on yksi jos toinenkin pohtinut, mitä hääpuvulle tapahtuu häiden jälkeen ja ajatteli itsekin kantaa korteni kekoon tämän pohdinnan osalta. Itse olen tässä vaiheessa sitä mieltä, että se menee myyntiin, mutta mitä mieltä olen sitten häiden jälkeen? Raaskinko luopua puvusta vai roikunko epätoivoisesti itkien kiinni laahuksessa, kun mies yrittää kantaa sitä ovesta ulos, koska se vie liikaa tilaa...? (No okei, ei se sitä tekisi, mutta varmasti vihjailisi, että tee jotain sille...)

Ilmoilla on ollut ajatuksia suuntaan ja toiseen, esimerkiksi kastemekon tekemistä hääpuvusta, puku sisustuselementtinä jne. Itse törmäsin sellaiseen ideaan, että puvun voisi kehystää, ja löysinpä oikein ohjeetkin täältä. Voisi olla aika hauska idea, mutta vaatisi kyllä hiukan tilaa seinällä... Minunkaan pukuni kun ei ole pienimmästä päästä, sitä kangasta siinä riittää! Mutta tuollaisestahan saisi vaikka aika hienon sängynpäätyelementin tms. Alla pari kuvaa (Pahoittelut kuvien pienuudesta / huonolaatuisuudesta!).Kuva:giftstumped.com
 
The real housewife of Beverly Hills
Adrienne Maloof on kehystänyt
oman pukunsa.


Mutta onneksi tätäkin asiaa on vielä aikaa pohtia, sillä aikaa on vielä kymmenisen kuukautta. Tai siis tarkemmin sanottuna tänään on tarkalleen kymmenen kuukautta hääjuhlapäiväämme! Ja siviilivihkimiseen pari päivää vähemmän. Kymmenen kuukauden päästä minä olen siis ehtinyt olla rouva jo pari päivää. Jännää!


P.S. Meillä oli eilen kihlakuvauksen suunnittelupalaveri kuvaajan kanssa ja se meni tosi hyvin! Siitä lisää lähiaikoina.


3 kommenttia:

 1. Heh, just tuolla mun eilisen postauksen kommettiboksissa kyselin Stilissiman Heidiltä, joka heitti tämän idean, että olisi mielenkiintoista tietää, miten puku käytännössä kehystetään - ja täältähän se sitten löytyi! :D Kiitos! :D Tää on kyllä hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämähän sattui osumaan hyvään saumaan sitten :)

   Poista
 2. Voi, tosi ihana idea! Mut mä en taitais malttaa, sittenhän sitä ei voisi enää pukea päälle koskaan ;) Ja mähän varmasti fiilistelen sitä jatkossakin :D

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!