28.8.2012

Sataa, sataa, ropisee, pilipilipom!
Höh ja pöh, minuun iski syysflunssa! Nenä on tukossa, poskiontelot antavat ensivaroituksia orastavasta tulehduksesta ja kurkku on tuskaisen kipeänä. Yskää ei sentään ole, mutta aika-ajoin pientä lämpöä. Ei kuitenkaan niin paljoa, että kehtaisin olla sairaslomalla... Tosin toimistolla sanottiin, ettei saa tulla töihin tartuttamaan muita. Olinpa kyllä sen verran pöpperössä tänään toimistolla, ettei meinannut töistä tulla mitään... Ja mulla kun oli hyvä jumppaflow juuri menossa, tälle viikolle oli varattuna neljä jumppaa ja nyt ne menevät sivu suun :(. Mutta siis itse asiaan!

Joskus aikaisemmin postailin siitä, että ehkä se sade hääpäivänä ei olekaan niin vaarallista. Sen postauksen löytää täältä. Olen fiilistellyt jo kauan sitten myös kauniita sateenvarjoja täällä.

Bongasin Toukomorsion blogista hauskat sateenvarjot ja siltä istumalta laitoinkin blogiin kommenttia, että josko nämä varjot olisivat ostettavissa ja olivathan ne! Kävin tuossa pari viikkoa sitten pelastamassa varjot heidän varastostaan muuton alta pois ja nyt ne viettävät aikaansa täällä meillä ensi kesäkuuhun saakka. Söpöt, eikö? Jos hääautounelmani toteutuu, toimii nämä myös perinteisen autoon kiinnitettävän kyltin sijasta (aurinkoisellakin säällä), koska kyseessä on avoauto. (Mistä tulikin mieleen, että autoasioista voisin myös postailla joku kerta.) Ja varjothan ovat aina ihana lisä myös potrettikuviin, niiden kanssa saa aikaan monenmoista kivaa!

Ja voisin nyt jo valmiiksi kertoa, että kyllä, nämä ovat ostettavissa häidemme jälkeen (ja hääpäivähän oli 8.6.2013) ja jos joku tahtoo, niin pk-seudulla myös vuokrattavissa nimellistä korvausta vastaan ennen sitä :).

Nyt villasukat jalkaan, teetä ja eukalyptushunajaa alas kurkusta mukikaupalla ja Livin romanttinen hömppäleffa telkkarista. Kyllä sillä pitäisi parantua!

4 kommenttia:

 1. Ihant nuo varjot! Voisin olla halukas ne ostamaan häidenne jälkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan mulle tulemaan sähköpostia, osoite on tuolla blogin sivupalkin oikeassa yläkulmassa :)

   Poista
 2. Hienoa, että löysivät uuden kodin (tai monta uutta kotia!) :) (en tiedä saanko tunnaria näkyviin, mutta siist terkuin toukomorsio)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä on hyvä koti täällä meillä ensi kesään saakka ja sitten pääsevät katselemaan maailmaa uusien häiden muodossa :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi!