14.8.2012

I, me & myself in gorgeous dresses

Dawn julkisti Morsion matkassa -blogissaan oman pukunsa ja siitä innostuneena minäkin ajattelin hiukan lisää raottaa teille salaisuuden verhoa... Jos nyt kauheasti enää salaisuuksia on, kun moniakaan asioita en ole salaillut täällä blogissa :).

Aiemmin olen postailllut ihanasta kauniista hääpuvustani täällä ja ihanasta siviilivihkimismekostani täällä. Ja nyt, hyvä yleisö, aion paljastaa, miltä kyseiset luomukset näyttävätkään minun päälläni.
(Rumpujen pärinää ja rytmikkäitä kannustusaplodeja tähän kohtaan...)

Ja tähän alkuun blogimaailmassa jo lähes kuolemattomiksi muodostuneet sanat: Kuva ei tee oikeutta! Eli näissä kuvissa nämä mekot eivät näytä puoliksikaan niin ihanilta kuin miltä ne näyttävät luonnossa. Ja toinen kuolematon kommentti vielä perään: Mekkojen sisällä oleva nainen kaipaa pientä virittämistä... (Note for myself; LENKILLE!)
Ylempi kuva on otettu Seremoniassa sulhon kännykällä ja se mukainen on kuvan laatukin. Ja tuo hiukan yläviistosta otettu kuva saa minut myös näyttämään entistä lyhyemmältä. Mittaahan kun oikeasti on niinkin runsaasti kuin juuri ja juuri yli 160 senttiä... :) Eikä tuo kuvakulma myöskään paljasta sitä, miten ihanasti hääpuku minua hoikentaakaan... Ja alemmassa kuvassa meidän pimeä makkari vaati salamaa, ja suora salamahan ei varsinaisesti imartele ketään, joten lopputulos on hiukan... Noh, tuommoinen.

Mutta, you get the point anyway! Mitäs tykkäätte? Voiko noissa asuissa rouviintua?

17 kommenttia:

 1. No ehdottomasti voi! Tosi kauniit on molemmat puvut :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ainiin, kyselit blogini kommenttiboksissa sähköpostiosoitettani. Heitin sulle meiliä, tässä vielä mun osoite: elisankorut@gmail.com

   Poista
  2. Lähetinkin sulle jo sähköistä postia, mutta juttu ehti jo mennä ohi :).

   Poista
 3. Todellakin noissa kaunokaisissa voi rouviintua! Odotan jo innolla iltaa ja koska täälläkin pitäisi muutama kilo pudottaa, niin jätetäänhän pullat syömättä ;) ?

  VastaaPoista
 4. Todellakin voi. :) Kauniit puvut! Ja ihanan värinen tuo punainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko näyttää kuvassa punaisemmalta kuin todellisuudessa... Se on livenä jotain punaisen ja fuksian väliltä, mutta kameraan sitä väriä ei saa ikuistettua. Mutta siis onhan se ihanan värinen tuossa kuvassakin!

   Poista
 5. No kyllä kelpaa! Niin herkullinen tuo punaisen sävy!! :)

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti voi! Tosi hyviä valintoja molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti vielä on kymmenen kuukautta aikaa häihin, siinähän voi vahingossa löytää jotain vielä parempaa... No ei vaan, nämä on ihanat, nämä on mun ja näillä mennään!

   Poista
 7. Miten just tämä postaus on mennyt multa ohi? Voi jumantsuikeli hääpuku on ihana! ♥ Eikä punasessakaan vikaa, kaunis sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3! Tuossa hääpuvussa on sitä jotain :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!