16.8.2012

Bling bling!

Jotenkin kuvittelin itseni pitsipukuun ja helmikoruihin hääpäivänäni (ja haavemaailmassa kuvittelen vieläkin), mutta sitten menin ja ostin puvun, joka ei ole pitsiä nähnytkään. Ja samalla myös koruvisiot vaihtuivat vauhdilla, koska mielestäni helmet eivät oikein nyt istu kyseisen mekon kanssa.

Puvussani on siis rinnan alla aikamoinen bling ja olen miettinyt myös hiuksiin ehkä jotain strassikampaa. Mutta korvikset? Millaiset? Puvun blingissä on osittain pisaranmuotoisia strasseja ja jotenkin minua miellyttäisi eniten juuri pisaranmalliset strassikorvikset. Tässä muutamia kuvia Privé Bridal Jewelleryn sivuilta.
Eniten sydäntäni sykähdyttää nuo ylimmät ja alimmat, niissä on sitä jotain oikeanlaista fiilistä. Olen ohimennen katsellut korviksia kaupungilla liikkuessani, mutta yksiäkään näin kivoja ei ole vielä osunut eteen (tai oikeastaan on, mutta ne ovat olleetkin sitten reippaasti reilumman kokoisia), toimittaisikohan tuo kauppa Suomeen? Hinta noilla korviksissa liikkuu siinä 25:n ja 35:n punnan välimaastossa, joten ei ne mitään ilmaisia hiluja ole. Ja siihen tietysti postikulut päälle... Eli siis: Searching must go on!

Kävinpä sitten Ninkankin sivuilla kurkkaamassa ja löysin sieltä myös yhdet mahdolliset korvikset parinkympin hintaan. Olisiko nämä kivat? Ainakin edullisemmat :). Ninkalla on paljon muutakin ihanaa, kannattaa kurkata!

Ja eihän hätä ole niin suuri noiden korvisten kanssa. Yhdet hyvin tuon tyyliset löytyvätkin jo kotoa valmiiksi. Ne vain ovat aika pienet ja haluaisin ehkä hiukkasen suuremmat, kun kaulakorua en aio laittaa lainkaan... Mutta siis, vaikka ei löytyisikään sopivia sopivalla hinnalla, niin hääeleganssi ei jää korviksia vaille. (Olisihan se ihme, jos ei minulta sopivia löytyisi, korviksia kun omistan ainakin sata paria...)

Mitkä ovat sinun suosikit?

6 kommenttia:

 1. Oi, mun mielestä noista Privé Bridal Jewelleryn korviksista noi alimmat on ihanat. Mä löysin omat korvikseni Snö of Swedenin valikoimasta vähän niin kun vahingossa.:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan vintage-henkiset nuo toisiksi alimmat tuosta Privén mallistosta!!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo kuvan puku nyt sitten juuri se sun pukus? Vai samantyylinen vain? :)
  Mun mielestä kaikki korut on kauniita, mutta eniten mun silmää miellyttää nuo ylimmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on juurikin minun pukuni.

   Poista
  2. On varmasti upea kokonaisuudessaan. Tuo blingbling on jo itsessään niin ihana yksityiskohta! :)

   Poista
 4. Hotel Claridge, joka sijaitsee täällä Lontoossa, on tällä hetkellä tarpeisiin omistettu työntekijöiden ja työntekijöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään ja ylläpitää kiinnostusta hotellin kun niitä pesti koulutuksen kaikilla aloilla. Pätevät henkilöt olisi yhteyttä välittömästi työharjoittelua täällä Hotell CLARIDGE työpaikat alla ....

  Viralliset lääkäri / hoitaja / lääkäri, International Language Translator, työsuojelupäällikkö, Environmental Specialist, vastaanottovirkailija Kylpylä, hieronta, osallistujat Cafe, viihde johtaja, promootiot koordinaattori, konferenssi ja Event Planners, Security Supervisor, turvapäällikkö, Security Agent, Valvonta Supervisor, laitos Public Area Ohjaaja, toiminnanjohtaja puhdistusta.

  Tekninen avustaja, sähköinsinööri, Electronic-Telecommunication Engineer, Tietokone, Internet Experience, Mechanical Engineer, työntekijä / Foreman / Tekninen palvelu / huolto Ohjaaja, johtaja sovellukset, atk-operaattori, Internet Exper

  Kaikki kiinnostuneet hakijat, jotka ovat halukkaita työskentelemään Claridge Hotel on miellyttää lähettää CV / ansioluettelo kanssa saatekirjeen inhimillisten voimavarojen (henkilöstö) osasto, CLARIDGE'S HOTEL muodollista tarkastelua sähköpostitse: recruitment- claridgeshotel@live.co.uk


  Siirtäminen Tukikelpoiset: Kyllä (siirtäminen voidaan pitää rajoissa yhtiö).
  Tutkinto haltijalla olisi lisäetu.
  Minimi työkokemus Yksi (1) vuosi parempana.
  ATK-taidot (Microsoft Office - Excel ja Word) olisi lisäetu.
  Motivoitunut taitoja ja rakentaa suhteita työtovereihin.
  Tavoitteellinen kyky monitaitoisuutta paineen ympäristössä nopeatempoista työtä.
  Ahkera, positiivinen ja dynaaminen.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!