31.7.2012

Korkojen kera

Minä olen sen verran pätkä, että hääkengissäni tulee varmasti olemaan korot. Pääasia luonnollisesti on, että kengät ovat hyvät jalassa, mutta heti sen jälkeen tulee kenkien ulkonäkö. Juu, olen siis valmis tinkimään ulkonäöstä, jos kengät ovat tosi tosi hyvät jalassa!

Kenkämetsästys on ollut enemmän ja vähemmän aktiivista tässä kesän aikana. Haluaisin fuksiat/pinkit kengät ja olenkin kesän aikana kauppoja kierrellessäni tiiraillut tarjolla olevia vaihtoehtoja, mutta mitään superkivaa ei ole löytynyt. Eksyinpä sitten Zalandoon ja siellä klikkaillessani löysinkin muutamat oikein kivat kengät!

Tilaukseen meni parit nahkaiset korkkarit. Toiset ovat tietysti Minna Parikat (kukapa tyttö ei sellaisia haluaisi?). Parikoissa on ollut se vika, etten ole meinannut löytää oikeaa sävyä ja nyt törmäsin Belleihin, jotka ainakin kuvassa ovat aika kivat... Saas nähdä, millainen väri on luonnossa, eli kelpaako tälle morsiamelle. Ja mikä parasta Bellet olivat ALESSA! Eli 209,95 oli hinta... Aika kalliit kengät, mutta aika edulliset Parikoiksi :).


Toiset tilaukseen päätyneet kengät olivat Peter Kaiserin Lukreziat, värinä toki myös pinkki. Näillä on hintaa noin 140 euroa.

Toisaalta olen ihaillut Rainbown valikoimasta löytyviä ihania pitsiunelmia, mallin nimi on Ella. Nämä pinkiksi värjättynä olisivat aivan ihanat. Niitä olen jo sovittanutkin ja olivat aivan ihanat jalassa! Hintaa näilläkin 140 plus värjäys...Itse asiassa olen jo helmikuussa ostanutkin yhdet kengät. Kyseessä on Pertti Palmrothin valkoiset peeptoet (nyt ei ole niistä kuvaa saatavilla...), jotka löysin 54 euron hintaan Palmrothin loppuunmyynnistä.

Niin, mitä tehdä? Tyydynkö valkoisiin Pertteihin vai hankinko jotain muuta? Lähteekö Zalandon kengät palautukseen vai iskeekö rakastuminen? Olisiko kuitenkin nahkaiset korkkarit häiden jälkeen käyttökelpoisemmat kuin satiinipistiunelmat? Parikoita voisi ainakin käyttää ihan arkikäytössäkin sitten myöhemmin. Ja entäs nahkakenkien värjäyttäminen? Pertit voisi kai värjäyttää pinkeiksi, jos tahtoisi... Ja tietysti myös raha ratkaisee. Voinko ostaa parinsadan hintaiset kengät? Kestääkö budjetti? Toisaalta hääpuku oli sen verran edullinen, että kai voisin ihan kohtuullisen hyvällä omalla tunnolla päätyä noihin Parikoihinkin, jos ne sopivat jalkaan ja ovat hyvän väriset...

Plääh puuh. Kenkäongelma huudettu!

6 kommenttia:

 1. :D Sun pitää pihistää nää mun jalkaunelmat! Ja korkookin on! :D Okei, koko onki sit eiku nii, mul on yleensä 41 mut nää on 39, en tajuu miks... ja väri ois just toi, mitä etit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoinkin sun blogista Lontoon-löytöjä. Ihanat kengät kyllä! Ja että löysit vielä laukunkin samalla, niin epäreiluu!

   Poista
  2. Ne oli niin supervahinko kyllä! :) Mutta aivan loistava löytö! Kyllä säkin omasi löydät! :)

   Poista
  3. Ihan varmasti löydän! Ja onhan mulla (kröhöm) vielä kymmenisen kuukautta aikaa. Siinä ajassa ehtii ostaa vaikka monetkin!

   Poista
 2. Eksyin juuri blogiisi. Meillä häät samana päivänä, joten jään mielenkiinnolla seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että löytyy samana päivänä juhlivia :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi!