3.7.2012

Hääpukuilua Turussa

Kävin siis viikonloppuna Turussa tutustumassa sikäläiseen pukutarjontaan, käyntikohteina Sydänkäpy, Marinette ja Fiancée.

Sydänkävyssä kävin yksikseni ja palvelu siellä oli mielestäni oikein hyvää. Myyjä oli ystävällinen ja kertoili, mitä uudessa 2013 mallistossa on luvassa. Sovittelimme pukuja kaikessa rauhassa, liikkeessä kun ei ollut ketään muita minun ja myyjän lisäksi :). Sovitin paria Sotteroa ja joitain muita pukuja, mutta mikään niistä ei sitten lopulta kuitenkaan ihan iskenyt. Sotteroista sovitin Malinaa ja Genevaa. Malinassa oli merenneitomallisen puvun päällä A-linjainen läpiväkyvä kerros, joka oli kyllä ihan hauska elementti sinänsä. Kerros erottui huomattavasti paremmin kuin mitä kuvassa. Geneva oli malliltaan täydellinen, mutta koristukset olivat minulle hiukkasen liikaa. Mutta siis kaikenkaikkiaan Sydänkävyssä oli kiva tunnelma, hyvät sovitustilat ja mukava palvelu.

Sottero / Malina

Sottero / Geneva

Marinetteen mennessäni minulla oli hiukan ennakkokäsityksiä, koska Marinettea oli jonkin verran haukuttu eri foorumeilla. Minulle ja kaaso E:lle paikasta jäi kuitenkin oikein positiivinen kuva. Myyjä oli vanhempi naisihminen, joka vaikutti oikein ammattitaitoiselta. Sovitin liikkeessä useampaakin pukua, mutta kaksi hyvin erilaista pukua nousivat suosikeiseni. Toinen oli White one, malli Tigris. Toinen oli Sis Idmanin erittäin runsaalla tyllihelmalla varustettu puku, mutta siitä en löydä mistään kuvaa. Liikkeessä ei siis saanut ottaa kuvia, tämä kuulemma valmistajien toivomuksesta.

Marinetessa katselin myös asusteita ja kokeilin aivan ihania Rainbow Clubin kenkiä, jotka voisin sävyttää haluamaani fuksian sävyyn. Ne olivat huikaisevan korkeat. mutta todella hyvät jalassa. Niin ja ehkä ainoa miinus Marinetessa oli se, että sovituskoppi oli todella pieni, mutta ei siitäkään haittaa ollut, koska liikkeessä oli muuten tarjolla riittävästi tilaa ja iso peili.

Tigris

Ella


Fianceé oli todella kiva paikka ja palvelu oli hyvää. Heillä ei vain tällä hetkellä oikein ollut kovin montaa minulle sopivaa pukua. Koitin vain kahta, joista toinen oli Sincerityn ehdoton nounou ja toinen oli ihana Lillyn henkäyksen kevyt sifonkiunelma. Se Fiancéessa ehkä hiukan ärsytti, että myyjä ei oikein ollut suostuvainen sovittamaan minulle juuri mitään pukuja, koska eivät kuulemma olleet oikean mallisia. Tämäkin varmasti on totta, mutta olisi kiva itse nähdä joku vääränmallinenkin päällä, jotta osaisi varoa niitä jatkossa :). Palvelu oli kuitenkin aivan loistavaa ja Fiancéen ihanaiset naiset auttoivat mielellään pohtimaan, millaisin muutoksin Lillyn puvusta saisi entistä paremman. Jos siis kyseisen puvun päätän haluta, niin ehdottomasti tilaan sen Fiancéesta, vaikka se onkin Turussa.

Passions by Lilly

Kokonaisuudessaan minulle jäi hyvä fiilis turkulaisista hääpukuliikkeistä. Marinetenkin kohdalla ilmeisesti myyjä tai päivä ratkaisee, meidän kohdallemme osui mukava myyjä, jolla oli myös hyvä päivä. Eli ei mitään pahaa sanottavaa! Tämän kierroksen jälkeen olen ainakin taas vähän viisaampi sen suhteen, mitä haluan ja mitä en :)


1 kommentti:

  1. Kauniita pukuja :) Mua kyllä kiukuttais jos ei sais sovittaa myyjän mielestä väärää pukua :D

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!