1.7.2012

Sitä sun tätä. Ja THE ring...

Puuh. Ensimmäinen lomaviikko on takana ja täytyy kyllä sanoa, etten ole saanut aikaan yhtään mitään! Jaksamattomuus on "hiukan" vaivannut ja siksi olen onnistunut olemaan tekemättä mitään...Blogi on juhannuksesta asti elellyt hiljaiseloa ja minä olenkin suhaillut siellä sun täällä. Viikonloppu meni Kaaso E:n vieraana Turussa ja jotenkin vain ne kuluneen viikon muutkin päivät ovat johonkin hävinneet... Mutta minähän olen lomalla!


Tämän sekavan tekstin voisin aloittaa vaikka siitä, että löysin THE sormuksen Kultajousesta (juu, minulla oli ylimääräistä aikaa kauppakeskuksessa...), mutta valitettavasti hintaa sillä oli aivan liikaa, eli noin 2300 alennuksessa... Höh :(. Sormus oli täydellinen, koska se on kihlasormukseni kanssa samaa mallistoa ja rungoltaan täysin saman mallinen. Sormus näytti luonnossa kuvaa paremmalta, ja oli siis aivan kauhean kaunis ja istui täydellisesti kihlan pariksi. Mutta mutta... Etsintä jatkuu sormuksen(kin) suhteen!
Turussa kävin myös tsekkaamassa kaupungin hääpukuliikkeet ja pari kivaa pukua löytyikin, mutta niistä postaan tässä joku päivä. Samalla jaan kokemuksia Turun liikkeiden valikoimasta ja tarjonnasta.


Mutta pakko on kertoa, että erhdyin eksymään myös Your Faceen Turussa. Aluksi menin vain kurkkimaan, että mitä on tarjolla ja sitten yhtäkkiä olinkin sovituskopissa ja sovitin varmaan puolet liikkeen aletuotteista... Myyjä ehdotteli koko ajan uusia juttuja ja asusteita ja... Noh, ei siitä kovin paha keikka kuitenkaan tullut. Lähdin liikkeestä kassissani jakkupuku (jakku, housut ja kynähame), toppi, neuletakki, silkkihuivi, nahkavyö ja töihin sopiva mekko ja tämä kaikki yhteensä 213 euroa. Normaalihinta tuotteille olisi ollut yli 500 euroa... Eli ei ollenkaan paha! En olisi saanut tuolla rahalla normaalihintaisena edes jakkua ja mekkoa. Ja Your Face on onneksi aika laadukas merkki :).

Mutta mutta... Blogimotivaatio kaipaa pientää buustausta mitä ilmeisimmin. Samoin kuin motivaatio mihin tahansa muuhunkin :). Muistattehan, että blogissani on käynnissä arvonta. Arvonnan piti päättyä huomenna, mutta osallistujia on harmittavan vähän ja siksi jatketaan osallistumisaikaa vielä hiukan. Arvonta suoritetaan tulevana perjantaina, eli 6.7. osallistua voi siis vielä muutaman päivän! Ja arvontahan on täällä.


Palkintona nämä ihanat kukonsulista, makean veden helmistä,
kristalleista ja hopeasta tehdyt korvakorut!
1 kommentti:

  1. Sormus on kyllä kaunis :) Mä voin kuvitella et mulle tulee käymään just noin, että lyödän sen unelmien sormuksen ja hintalappu pilaa kaiken :D

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!