27.7.2012

Kesä ja mustikat

Alkaa ensimmäinen loman jälkeinen työviikko olla takana. Onneksi tulin takaisin töihin heinäkuussa, niin on ollut vielä todella rauhallista ja rentoa. Ensi viikolla Suomi alkaa sitten varmaankin palailla lomilta ja sähköposti ja puhelin kilahdella ahkerammin.

Kohtapuoliin startataan auton nokka kohti Anttolaa ja mennään viikonlopuksi mökille. Mökkireissun tavoitteena on kymmenen litraa mustikoita ja saman verran kantarelleja... Saas nähdä miten käy! Niitä on molempia nyt kuulemma aika reilusti siellä :).

Kantarelleja tulikin käytettyä aika reilusti jo kaverin häissä, joista postailin aiemmin täällä. Mustikat voisivat olla myös ihana juttu heinäkuun lopulla / elokuun alussa juhlittavissa häissä. Tässä teille viikonlopun iloksi hiukan mustikkainspiraatioita kuvien muodossa. Rentouttavaa weekendiä kaikille!


Kuva: instyle.comKuva inspiringbrides.blogspot.com


P.S. Kannattaa ehdottomasti vierailla tuolla Inspiring Brides -blogissa! Sieltä löytyy jos vaikka mitä inspiraatiokuvia. Inspiraatiota voi hakea väreistä, ilmapalloista, marjoista ja vaikka mistä. Sinne vaan selailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!