6.7.2012

Ja voittaja on...

Puhhuh. Tänään olen ollut aamuyhdeksästä saakka järjestämässä kaverini häitä ja kylläpä nyt on väsynyt olo ja jalkojakin särkee. Huomenna taas aamukympistä eteenpäin show jatkuu. Vieraita on muistaakseni 138 ja minä olen saanut juhliin chefin tittelin, eli ruuanlaittoa on ohjelmassa. Mutta pieni väsymys ei haittaa, kyllä häät ovat vaan aina niin ihania! Huomenna taas yksi rakastunut pari saa toisensa ja vieraat toivottavasti nauttivat niin tunnelmasta kuin tarjoilustakin (etenkin ruuasta!).

Sen verran voin kertoa, että hääkakku saapui jo tänään ja se on aivan mieletön! Lupaan postausta näistä Hollywood-glamour-häistä, kunhan ehdin. Huomenna myöhään illalla käännämmekin sitten tulevilta appivanhemmilta lainassa olevan Volvon nokan kohti Etelä-Pohjanmaata ja lähdemme Kurikkaan juhlistamaan pikkusiskon ja -veljen rippijuhlia. Kakkua ja juhlahumua luvassa siis sunnuntainakin! Ja siitä alkaakin sitten viikon mittainen Suomi-lomamme.

Ja ja sitten se päivän tärkein. Eli kuka voittikaan arvonnassa?

Osallistujien nimet raapustin karttateemaisille  muistilapuille (tottakai, olemmehan sulhon kanssa molemmat maanmittareita!) ja laput kasasin taiteltuina pöydälle.Sulhanen toimi onnenmiehenä ja juhlallisesti nosti kasasta voittajan nimen. (Tähän kohtaan rummun pärinää!)


Ja onnetar suosi tällä kertaa, tättärää, Milouta! Onnea! Laitahan Milou sähköpostilla osoitteesi minulle  (hhpaanan@gmail.com), niin postitan palkinnon, kunhan pääsen lomalta takaisin kotiin.


Kiitokset kaikille osallistuneille!

1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi!