26.7.2012

Lilaa luomeen...

Tai ei nyt ehkä ihan lilaa... Korkeintaan jotain pehmeitä luumun sävyjä... Mutta siis, Sokoksen kauneuskuvastossa törmäsin meikkiin, joka olisi mielestäni aika ihana.


Kuva Sokoksen kauneuskuvastosta

Haluaisin jotain tuon tyylistä. Ainakin nyt tuntuu siltä... En halua liian tummaa meikkiä, sillä haluaisin lookin säilyvän kesäisen raikkaana. En kylläkään ole tarkemmin meikkijuttuja vielä pohtinut, mutta kun nyt törmäsin tähän kuvaan, päätin jakaa sen teidän kanssanne.

Yksi iso ongelma on se, että minulla on ihan superrasvoittuva iho. Siis aivan kamala. Tosin finnnejä ei oikeastaan ole (jotain hyvää sentään!) Olen kokeillut vaikka sun mitä, eikä mikään auta... Ehkä kosmetologikäynti kahden viikon välein tepsisi, mutta siihen ei ainakaan minun rahavarantoni riitä. Onneksi on olemassa kaikemaailman puuteripaperit ja muut, joihin voi hääpäivänä turvautua. Se on vaan niin tyhmää, kun aina kuvissakin mun naama kiiltää ihan älyttömästi ja varmasti erotun joukosta. Noh, enköhän morsiamena erotu kuvista muutenkin :).

Onko kellään muulla samaa ongelmaa? Onko joku löytänyt ongelmaan jonkun tosi toimiva ratkaisun? Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan!

3 kommenttia:

 1. Heippis! Jotain juttuja muistan aiemmalta uralta, en tiedä onko näistä vinkeistä apua, mutta heitänpä ne ilmaan silti :) Ensinäkin häämeikissä kannattaa olla varovainen luumun sävyjen kanssa: jos silmämeikissä on punaista pigmenttiä, se saattaa korostaa ilon ja jännityksen kyynelien tuomaa punaa silmissä. Itse käytän paljon luumunväristä silmämeikkiä, mutta meinaan pysytellä siitä kaukana hääpäivänä, jolloin saattaa olla itku herkässä :)

  Rasvoittuva iho on kyllä ongelma itsessään, samoin kun meidän kaikkien suomalaisten perinteinen "pintakuiva" iho. Mitkä ovat sinun päivittäiset ihonhoitorutiinisi? Mitään taikojahan rasvaisen ihon hoitoon ei varsinaisesti ole, mutta kannattaa ehdottomasti muistaa kosteuttaa myös rasvoittuvia kasvoja kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Aika moni elää siinä ajatuksessa, että koska iho on rasvainen, sitä ei saa/tarvitse missään nimessä kosteuttaa enempää. Mutta homma on oikeastaan juuri päin vastoin: jos iho ei saa yhtään kosteutta kuivattavan pesun jälkeen, se alkaa tuottamaan rasvaa kosteuttaakseen kasvoja itse (en ole kosmetologi, mutta aikaisemmalla urallani kosmetiikan parissa olen tämän oppinut). Valitse itsellesi öljytön kosteusvoide, tosi hyvä rasvaiselle iholle tarkoitettuja ihonhoitosarjoja on paljon (yksi hyvä löytyy esim Biothermilta). Jos siis sinulla ei sellaista vielä ole :)

  Ainiin, ja juo hirmusen paljon vettä - se ihme kyllä puhdistaa ihoa huisasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkeistä! Vettä kuluu päivässä 2-3 litraa, eli sitä yritän juoda kyllä :). Aamuin illoin pesen naaman puhdistusaineella, pyyhin kasvovedellä jasitten tietysti kosteusvoidetta... Ja pari kertaa viikossa ihotyypille sopiva kasvonaamio ja kuorintaakin. Ihonhoitosarjoja olen kokeillut useampaakin sorttia, mutta mikään ei tunnun tepsivän. Kaikenlaista on koitettu niveasta apteekin purtiloihin... Mutta positiivista kai se, ettei ainakaan tule ryppyjä niin helposti! :) Täytyy siis yrittää olla supertunnollinen ihonhoidossa ja huolehtia, että vettä tulee hörpittyä tarpeeksi!

   Poista
  2. Ootko käynyt pätevällä kosmetologilla? Varmasti sullekin löytyisi sopiva puhdistusaine ja kosteusvoide.

   Mulla on tosi pintakuiva iho ja puhdistan kasvot puhdistusaineella ainoastaan illalla kosmetologin suosituksesta. En käytä ollenkaan kasvovettä. Puhdistuksen jälkeen kosteutan kunnolla, kesällä kevyemmällä ja talvella tosi paksulla voiteella. Kuorin n. kerran parissa viikossa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!