25.7.2012

Tarviiko laihduttaa?

Jokainen morsianhan tahtoo hääpäivänään näyttää niin kovin hyvältä. Parhaalta ikinä! Useimmilla varmasti jonkinlainen laihdutus tai kiinteytys on kiikarissa ja niin myös minulla, pakko myöntää.

Syy ei todellakaan ole se, ettenkö kelpaisi sulholleni vaimoksi juuri tällaisen kuin olen, ehei. Syy on tyypillisen pinnallinen, eli se, että haluan vain yksinkertaisesti näyttää mahdollisimman hyvältä. Ja tämä siis erityisesti valokuvissa. Peilikuvaani olen ihan tyytyväinen, mutta kuvissa huomaan, että siellä täällä on ylimääräistä. Nauraessa näkyy kaksoisleuka, maha pursuilee istuessa ja käsivarretkin ovat paksut pötkylät... Huhhei, tosi isoja asioita, juupa juu. Mutta kun minä halua, että ei tarvitse sitten kuvia katsellessa irvistellä itselleen, vaan voi olla tyytväinen siihen, mitä näkee.

Hääpukukin on jo ostettu, senkään puolesta ei siis mitään superhätää ole. Mekossa on nyöritys, joten se antaa hiukan anteeksi molempiin suuntiin. Eli nou hätä! Mitään superdieettiä en ole ajatellut, mutta jos nyt muutama kilo... Tähän mennessä ilman sen suurempaa yritystä on karissut 3-4 kiloa pois, vielä toinen mokoma jos lähtisi talven mittaan, niin olisi hyvä. Mutta kieltäydyn ottamasta asiasta paineita!

Mikäköhän se juttu on, että kaikkien pitäisi olla 175 senttiä ja 50 kiloa? En minä ainakaan ole! Enkä aiokaan olla! (160-senttisestä varrestani ei 175 senttistä saa ainakaan sellaisilla kengillä, joilla minä osaan kävellä...) Kannustan kaikkia morsiamia olemaan tyytyväisiä itseensä ja nauttimaan elämästään ja häiden järjestämisestä ja kaikesta siihen liittyvästä hössötyksestä. Jos et kelpaisi sellaisena kuin olet, niin ei sinua varmaan olisi kosittu!


7 kommenttia:

 1. Asiapuhetta! :) Turha sitä painon pudotusta on stressata kun ei se ainakaan asiaa auta. Tärkeintä on olla tyytyväinen itseensä ja nauttia häiden odotuksesta ja hääpäivästä vaikka jonkun normin mukaan kiloja olisikin liikaa.

  VastaaPoista
 2. Toi fingerpori oli niin paras! :D Ja juuh, pidä järki siinä touhussa! :) Putoo, jos putoo, ja jos ei putoo, niin ei putoo. Kuntosali ja / tai säännölliset BodyPump -tunnit (säännöllisellä EN tarkota kerran kuukaudessa :D ) auttaa saamaan lihaksia näkymään kauniisti jo hyvinkin nopeesti! :)

  Paitsi jos saat räkäkuumetaudin 4 viikkoa ennen häitä ja kunto kiitää mäkikotkan lailla samaa alamäkeä nykäsen kanssa. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, loman jälkeen paluu takaisin säännölliseen elämään ja muutama jumppatunti viikossa, niin eiköhän siitä hyvä tuu! Koitahan saada voimat takaisin ja selvitä loppukiristä häiden kanssa :).

   Poista
  2. Kiitos, juuh, kyllä tää tästä! :D Tänään nous jo jopa 5 kilon käsipainot... pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... :D Ja tsemppistä sullekin! :)

   Poista
 3. Ei tarvii!! Ihan höpönlöpöä kaikki häälaihdutukset... ja mieti jos mä yrittäisin olla 175 senttiä.... siihen 50 kiloonkin on matkaa kymmenen, näyttäisin ihan kummalta, jos painaisin niin vähän :D Mutta liikunta nyt ihan sinänsä on muutenkin hyvästä.

  VastaaPoista
 4. Mäkin naureskelin samaa Fingerporia tänä aamuna! Ja ajatuksetkin aika samoja! :)

  VastaaPoista
 5. fingerpori:D Mut joo onneks itelläki on puku jossa on nyöritys niin saa aikahyvin litistettyä löllöt:D Mut aion ite tehä käsireeniä et ei allit heilu joka kuvassa sit!!:)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!