14.9.2012

Sokerisia mietelauseita

Ja vaihteeksi taas hiukan asiaa karkkibuffasta...
 
Kuva: cintadamimie.blogspot.com


Olen ajatellut karkkibuffaan tehdä jonkinlaiset ihanan näköiset tagit kiinnitettäväksi purkkeihin. En kuitenkaan halua tageihin välttämättä kirjoittaa ns. karkkien nimiä, näkeehän sen nyt silmilläänkin, että onko siinä vaahtokarkkia vai lakua. Ja jos ei näe, niin ei välttämättä kannata ottaa enää enempää virvokkeita juomatiskiltä... :)

Mutta mitä niihin tageihin sitten laittaisi? Ajattelin, että erilaisia mietelauseita ynnä muita, jotka liittyvät karkkeihin ja herkutteluun. Miltäs kuulostaisi? Alla muutamia vaihtoehtoja, tiedätkö jonkun muun ihanan aiheeseen sopivan aforismin tai vastaavan?


Sugar for my honey!

Sua rakastan kuin vanukasta, jos piirakka sä oisit, sut suuhuni mä söisin!

"Kun kaksi karamellia tarrautuvat toisiinsa, ne lasketaan kai yhdeksi", Pikku Myy

Love is sweet.

Love is sweet, when it's new, but sweeter, when it's true!

Jos sä oot mun salmiakki, mä oon sun suklaa!

All you need is love, but a little chocolate now and then doesn't hurt.


Ai niin, kuva on siis peräisin täältä ja tuolta löytyy myös ihanat printattavat tagit pink&navy-värimaailmassa. Sieltä löytyy sekä kuvassa olevat valmiit teksteillä varustetut että tyhjät tagit. Kannattaa napata käyttöön, jos osuu omaan värimaailmaan!

4 kommenttia:

 1. "enkelin eväspussi" -karkeissa on aina ihania nimiä, esimerkiksi "iloisten hetkien herkku", "sylillinen sydämiä" ja "prinssipillerit" :) jos itselläni olisi karkkibuffa, niin keksisin varmaan lyhyet nimet nameille tuohon tyyliin. mun valikoimasta löytyisi ainakin prinsessapillerit ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on mahtava idea! Laitanpa senkin harkintaan!

   Poista
 2. Meidänkin pitäisi alkaa tehdä päätöksiä, että tuleeko meille jonkinlaista buffaa vai ei. Ja jos tulee, niin millainen! Mutta tollaset mietelauseet on kyllä hauskoja, että jos buffa tulee, niin mietelauseetkin tulee :D Myös Jenna Katariinan ehdotus on kyllä ihana! Kuinka paljon mietelauseita on liikaa..? ;D

  Mutta joka tapauksessa, käypäs blogissani kurkkaamassa, siellä tunnustetaan jotakin.. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi miten hauskoja noi mietelauseet :DD Kannatan!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!