13.9.2012

Simppelisti siistiä?

Puvun löytäminen oli yllättävän helppoa, samoin kenkäongelma ratkesi kivasti ja kukistakin on olemassa vahva visio. Mutta entäs hiukset? Kääk, hankalaa! Ainakin mulle hääkampaus on ehdottomasti vaikein juttu omassa ulkonäössä, kun vaihtoehtoja on niin paljon ja pukuunkin sopii monenlaiset kampaukset. Ja hiuksiakin riittää vaikka mihin... Minulla nimittäin on reippaasti keskivertosuomalaista paksummat hiukset (letitettynä letin paksuus lähentelee omaa rannettani) ja pituuttakin on jo helpostikin puoleenselkään tai ylikin. Terveisiä vaan Ninkan suuntaan :)!

Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että joku yksinkertaisen näyttävä ja klassinen kampaus voisi olla aika kiva ja sopia pukuuni. Puvussa on mielestäni (tai sitten vaan haluan kuvitella niin...) jotain sellaista, että korujen ja hiusten avulla lookia voisi viedä sellaiseen Hollywood-glamouria henkivään suuntaan. Kampauskuvia olen keräillyt Pinterestiin, mutta tässä muutamia ihanuuksia. Kaikki kuvat omasta Pinterest boardistani täältä, josta löytyy myös kuvien lähteet.


Todella kaunis, mutta onko vähän
liiankin simppeli?
Grace Kellyn hiustyyli on niin kaunis!Tämä useammassakin blogissa pyörinyt Tyra Banksin kampaus
on ihanan simppeli ja silti niin näyttävä.


Tässä mukana myös unelmoimani birdcage.Vähän ehkä liian erottuva otsakiehkura?


Oih! Jos minulla olisi polkkatukka...
Ja loppuun vielä muistin virkistykseksi
kuva ihanasta puvustani.

Mielipiteitä otetaan vastaan! Sopisiko puku ja tuollainen kampaustyyli yhteen? Mikä kampaus olisi paras?


P.S. Olipas muuten hauska ilta eilen. Kaaso L soitti juuri, kun pääsin töistä kotiin ja pyysi yökylään. Oli tosi mukava spontaani yökyläilyreissu, pääsipähän höpöttämään häistä ja lapsista :) (Toim. huom!Minulla ei ole vauvakuumetta, mutta kaasolla on ihana pieni juuri 1-vuotispäiviään juhlinut tyttö.)

12 kommenttia:

 1. Aah, ton ensimmäisen osaisin kyllä todellakin kuvitella sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi näyttää kyllä vähän siltä, että tuolla naisella olis mun hiukset päässään :)

   Poista
 2. Mä vähän pikkukuvan perustteella luulin että tota ekaa kampausta olis sulle kokeiltu.:) Mä tykkään siitä, tosi kaunis vaikka onkin niin yksinkertainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään, tämä oli ihan netin löydöksiä. Mutta vahva vaihtoehto kyllä inspiraatiokuvaksi.

   Poista
 3. Kiitos terkuista :)ekan kuvan kampaus on hieno ja yksinkertaisen elegantin kampauksen kanssa sopii hyvin vaikkapa näyttävä hiuskoru kaveriksi. Pidin myös toka vikasta, mutta otsakiehkuran voisi laittaa paljon taaemmas kampauksessa ettei se olisi niin erillisen näköinen. Paljon hyviä vaihtoehtoja ja lisää tulee varmasti koevedoksen yhteydessä missä ideat sitten jalostuu :)Ps. ihana puku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, puku on kyllä upea :). Onneksi vielä ei tarvitse päättää, että millainen kampaus sitä sitten laitetaan! Varmasti päädytään ihanaan lopputulokseen kuitenkin, kun se H-hetki koittaa.

   Poista
 4. Ehdottomasti puvun kans sopis jokin tuon tyylinen :) Ja voi miten karehdin sun paksuja hiuksia! Mullakin oli, joskus.. nykyään liian kovalla värjäämisellä, stressillä ja suoristimen liikakäytöllä pilattu, ja muistuttaa lähinnä hirenhäntää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on harmi, että hiusten käsittely on pidemmän päälle niin kovin kuluttavaa puuhaa :(

   Poista
 5. Tuo eka on mullakin ollut inspiskuvana :) Se on kyllä tosi kaunis, ja kuten sanottu, joku näyttävä hiuskoru sopisi siihen ihan loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku ihana koru näyttäisi kyllä upelta! Minä en itse ihan lämpene noille kuvassa oleville yksittäisille strasseille... Mutta vaikkapa joku näyttävä kampa voisi olla mahtava!

   Poista
 6. Uuuu! Toi Tyra Banksin kampaus on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään jotenkin erityisesti siitä, miten etuosa hiuksista on tuossa kampauksessa laitettu.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!