23.9.2012

Onnellinen pari

Eilen pääsin todistamaan yhden ihanan parin avioliiton solmimista ja samalla vähän fiilistelemään vihkimistä Helsingin tuomiokirkossa. Minäkin pääsen siellä astelemaan alttarille kahdeksan ja puolen kuukauden kuluttua.. En malttaisi odottaa!

Ihana onnea hehkuva pari on tuttuja opiskelun kautta ja sain "luvan" mennä kirkkoon seuraamaan vihkimistä. Ja oi että, mikä vihkiminen! Tulipa tirauteltua kyyneleitäkin heti siitä lähtien, kun urkujen ensitahdit Johann Pachelbelin Kaanonista D-duurissa täyttivät kirkon ja morsian lähti astelemaan kohti alttaria isänsä käsipuolessa. Täytyy kyllä sanoa, etten ole nähnyt ehkä yhtään niin onnellisen näköistä morsianta, sillä tämä ihana nainen hymyili maailman leveintä hymyä alusta loppuun saakka.

Ja pappi puhui parista ihanasti niin, että papin sanoista todellakin tunnisti hääparin. Kuulosti juuri heidän tarinaltaan. Oi miten herkkää ja kaunista ja liikuttavaa. Tahtomiset kajahtivat kirkossa komealla äänellä, eikä se kohta ainakaan jäänyt kenellekään epäselväksi ;).

Kirkossa lauloi morsiamen pikkusisko, kappaleeksi oli valittu Johanna Kurkelan tutuksi tekemä Lauri Ylösen säveltämä Rakkauslaulu. Ja morsiamen siskon esitys oli yhdellä sanalla sanottuna USKOMATON! Ei kenelläkään voi olla niin ihana ääni, jos hänellä olisi levy, niin varmasti ostaisin!

Musiikkiesityksen jälkeen pari asteli pois alttarilta Prinsessa Ruususen tahdissa ja sen jälkeen olikin sitten vuorossa riisin heitto perinteiseen tapaan.

Morsian oli valinnut puvukseen Enzoanin keveän ja kauniin ihanuuden., joka näytti kyllä todella hyvältä ja istui upeasti. Kaunis kaunis kaunis! Hiukset olivat melko klassisella nutturalla ja hiuksia koristi ihanasti orkideat. Kimpusta löytyi luonnollisesti morsiamen lempiväriä, eli pinkkiä :). Ja vaikka kuvat eivät sitä kerrokaan, niin hääpuvun alta pilkahtelivat hopean väriset korkokengät. Sulhasella oli tumma puku ja klassinen hopeinen kravatti. Kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein kiva look sulhasellakin, en kyllä olisi ehkä tätä sulhoa osannutkaan kuvitella missään saketissa tai muissa sen kummemmissa härpäkkeissä, tämä asuvalinta oli juuri hänen näköisensä.

Vihkimisen jälkeen minä lähdin kotiin jatkamaan hyvin ansaittua lepopäivää, johon oman mausteensa loi perjantain juhlimiset... Hääpari just married-varjoineen ja muu kirkkoväki lähtivät jatkamaan juhlaansa lyhyen kävelymatkan päähän Unioninkadun juhlahuoneistoon ja juhlat olivat mitä ilmeisimmin erittäin onnistuneet. Omia häitämme on hyvä odotella, kun odotusta piristää muiden onni ja rakkaus :).

Ja tässä vielä morsiamen luvalla teille pari kuvaa kertomaan kahden onnellisen tarinaa.


Riisisateessa


Onnelliset <3


Ihanasti istuva hääpuku ja kasa riisiä laahuksella.


Minulta lainatut sateenvarjot in action, vaikkakaan taivas ei
sadepisaroita parin päälle tiputellutkaan :)

3 kommenttia:

  1. Ihanat nuo varjot! :) Ja kaunis pari, onni paistaa kasvoilta.

    VastaaPoista
  2. Komppaan Miimuskaa, aivan ihanat nuo varjot!

    VastaaPoista
  3. Nuo varjot toimivat kyseisellä parilla kyllä tosi hyvin, sillä matka kirkosta jkuhlapaikalle oli niin lyhyt, ettei heillä ollut erikseen hääautoa, ja perinteinen "just married" -kyltti korvautui kivasti näillä varjoilla :).

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!