7.9.2012

Perjantai-illan puuhailut

Satuin tänään olemaan Kampissa ja ohimennen kävin myös Tigerissa, josta usein löytyy kaikenlaista hääkelpoista sälää. Tällä kertaa mukaan tarttui kakkupapereita, joista ajattelin tehdä karkkibuffaan "tötteröt", joihin karkkeja voi keräillä. Ostin yhden paketin ja tein prototyypin, jonka jälkeen soitin Panulle, että kakkupapereita pitää hakea lisää.

Perjantai-illan iloksi Unelmien poikamiestyttöä katsoessani sitten askarrella päräytin 120 kappaletta tötteröitä, jotka tulevat sitten joskus päätymään häidemme karkkibuffaan.Okei, meni siihen vähän pidempään kuin mitä Bachelorette ruudussa pyöri, mutta ihan maksimissaan kaksi tuntia, ennemminkin vajaa puolitoista. En katsonut kelloon niin tarkasti... No mutta, ei mennyt siis kauaa!

Lopulliset kustannukset tötteröille oli kympin, kakkupapereilla hintaa oli Tigerissa euron/12 kpl ja paketteja ostettiin kymmenen. Lisäksi kului vähän teippiä, mutta niin vähän, etten jaksa sille hintaa laskea...

Ja siis, how to do it?

Tarvikkeet:
- Kakkupaperia (käytin paperia, joka oli halkaisijaltaan noin 23 cm)
- Mattapintaista teippiä
- Hiukan aikaa

Ja kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa... (Pahoittelut kuvien kyseenalaisesta laadusta...)


Tarvikkeet: kakkupaperia ja teippiä


Vaihe 1: Taita kakkupaperi kahtia (Voit myös tehdä tötteröitä yksinkertaisesta
paperista, mutta tämä oli niin ohutta, että piti tehdä kakasinkertaisesta.)


Vaihe 2: Kierrä paperi sopivaksi tötteröksi ja kiinnitä ulkopuolelta teipillä.
Ainakin Scotchin mattapintainen ns. näkymätön teippi maastoutui
kakkupaperiin oikein kivasti.


Jotta homma pysyisi paremmin kasassa, kannattaa pieni pala teippiä
laittaa myös tötterön sisäpuolelle.


Ja tittidii, ne ovat valmiita!

Tötteröistä tuli pienehköjä, mutta uskon, että kuitenkin käyttötarkoitukseensa juuri sopivia. Eihän se ole tarkoituskaan, että tötteröön saa kerättyä puoli kiloa mässyä... Tarkoitus on tipautella sinne muutama ihana karkki ja nautiskella niistä juhlahumussa :).

P.S. Söpöä keskustelua meidän kotisohvalta: Minä: "Mä oon vähän tämmönen töttöröö." Panu: "Mutta sä oot mun töttöröö." Awwwww, miten söpöä! Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihana keskustelu sohvalla :D Tuli kyllä kivat töttöröt :)

    VastaaPoista
  2. Niin täydellisen ihanat tötteröt, että on aivan pakko varastaa idea! Vaikka olenkin paperipussit karkeille jo hankkinut niin ei voi mitään. Tahtoo tälläiset! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!