12.9.2012

Hääjuhla maan alla?

Juhlapaikkaa etsivien hääparien avuksi keräilin joskus listaa pääkaupunkiseudulla ja pääkaupunkiseudun läheisyydessä olevista tiloista, lista on täällä.

Nyt listalle voisi lisätä hiukan eksoottisemmankin kohteen, törmäsin nimittäin Tytyrin kaivosmuseon salin vuokraukseen. Miltä tuntuisi juhlia häitään maan alla 110 metrin syvyydessä? Sali on siis osa käytöstä poistettua kaivosta ja sinne mahtuu maksimissaan 100 henkeä. Kuvista päätellen olisi ainakin aikamoinen paikka, vai mitä olet mieltä?  Jos meillä olisi talvihäät, voisi tämä paikka olla aika korkealla listallamme, mutta kesähäitä viettävien ei kai oikein ole järkeä painua maan alle :). Ja miettikääs, mikä kombo temppeliaukion kirkon kanssa! (Vaikka matka kirkolta Tytyrille onkin aika pitkä...)Kuva: palvelut.lohja.fi


Kuva: haatjajuhlat.fi


Kuva: juhlaserviisi.fi


Häät Tytyri-salissa-paketti

Hinta 836€ (sis. alv. 23%)

Hinta sisältää:
Edeltävänä päivänä koristeluaikaa max. 7 tuntia
Hääpäivänä sali käytössä 8 tuntia
Häiden jälkeisenä päivänä purkuaikaa 2 tuntia
Tytyri-salin loppusiivous

Jos häävieraille halutaan opastettu kierros on sen hinta 7€/hlö.

Tytyri-salin menun löydät täältä. Tarjoilun Tytyrissä hoitaa Lohjan Juhlaserviisi (www.juhlaserviisi.fi).  Ja jos en ihan väärin arvaa, saa tilaan viedä ehkä omat juomat. Siitä en löytänyt mitään mainintaa.

Tilavaraukset: Lohjan Matkailupalvelukeskus, puh. 019-369 1309.
Tytyrin sivuille pääsee tästä.

7 kommenttia:

 1. Ois kyllä täysin erilainen paikka häiden vietolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Minua kyllä kiehtoisi aika paljonkin, jos häät olisivat pimeämpään vuodenaikaan. Osaan kuvitella vieraiden "wau, mikä paikka"-henkäykset elävästi ;). Toivottavasti joku blogin lukija tarttuu tämän paikan mahdollisuuksiin!

   Poista
 2. Voi vitsi kuinka makea paikka! Todellakin jos olisi häät vasta edessä, niin kovasti olisi harkinnassa.

  VastaaPoista
 3. Mä olen käynyt tuolla ja kaikkien maan alle menijöiden oli pistettävä kypärät päähänsä :D Sama hääpäivänä? :P

  Paikka oli kyllä tosi kaunis erityisesti valaistuksen ansiosta ja se kaivoshissi millä sinne alas mennään oli kokemuksen arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ymmärsin jostain, että maan alle mennessä pitää laittaa kypärä, mutta siellä juhlasalissa kypärää ei tarvitse pitää. Eli siis potta päähän väliaikaisesti :). En kyllä minäkään koko hääjuhlaa tahtoisi kypärä päässä viettää! Se olisi jo aikamoista...!

   Poista
 4. Wau! Miksi tuo on niin kaukana?? =/

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!