4.9.2012

Polttaripohdintaa

Häihin on aikaa vielä vaikka kuinka ja samoin polttareihin. Ei siis ole mitenkään ajankohtainen juttu, mutta Conversemorsiamen kirjoitus polttareista innosti minutkin pohtimaan aihetta hieman tarkemmin. Onpas muuten ihanasti vaivaa kaasot nähneet ja järkänneet Conversemorsiamelle väliaikajoulun ennenkuin pääsee availemaan oikeasti joulukalenterin luukkuja :). Muutenkin on ollut ihanaa lueskella tämän kesän morsianten ihanista polttareista kaikista ihanista blogeista.
En halua tietää polttareistani etukäteen, haluan niiden tulevan täytenä yllätyksenä, niin ajankohdan kuin sisällönkin suhteen. Tiedän olevani hiukan kontrollifriikki aina välillä, mutta polttaripäivänäni aion vain nauttia ystävistäni ja elämästäni ja just go with the flow. Jotain unelmia minulla kuitenkin polttaripäivästä on ja haaveita siitä, mitä päivä voisi sisältää ja samoin tiedän, mitä en ehdottomasti halua. Luotan kyllä kaasoihin niin paljon, että saan oikein ihanat polttarit, enkä joudu mihinkään tyhmään juttuun mukaan.

Yes:
- Riittävästi skumppaa kaikille osallistujille
- Hyvää ruokaa
- Hemmottelua
- Jotain pään vaivaa ja aivonystyröiden hieromista
- Jotain hullua ja hassunhauskaa
- Yö jossain muualla kuin kotona
- Yllätyksiä, yllätyksiä, yllätyksiä
- Ilon ja onnen kyyneleitä
- Jotain ihan muuta...

Nou:
- Morsiamen nolaamista (esim. potenssilääkkeen kauppaamista tms)
- Yöksi kotiin
- Miesstrippari
- Väkisin juottaminen
- Tylsä nysvääminen
Njaa... Muuta nounouta en nyt keksi. Lähes kaikki siis käy, olen aika helppo morsian :). Pitäisiköhän kuitenkin kohta ruveta miettimään, kuinka suuren polttariporukan tahtoisin ja ketä kutsuisin mukaan? Vaikea valita ja rajata kaveriporukasta polttari-ihmiset. Apua!

Niin kaasot, oletan siis saavani polttarit ;).


2 kommenttia:

  1. Mun mielestä on myös ollu hauska lueskella muiden polttareista kesän mittaan. Ihan hullua että kohta (ehkä) on jo omat.:) Rakkaat kaasoni ovat kyllä tehneet mut melko vainoharhaiseksi, mut ihan huikeeta kun vähän paljastetaan jotain, mutta todellisuudessa mulla ei oo mitään hajua mistään! :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on aika samanlaiset toiveet omien polttarien suhteen. Paitsi että kyllä mä voin miesstripparin ottaa, mutta se pitäs olla sitte joku Alex Skarsgård tai vastaava! :D Itse olen tänään toimittanut kaasoille vieraslistan ja polttarit ovat odotettavissa parin kk sisään!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!