16.9.2012

Shopping, shopping!

Syksy tulee ja samalla myös himo hankkia uusia vaatteita ja kenkiä. Syksyn sävyt, lämpimät neuleet ja ihanat takit. Ah, voisinpa ostaa kaiken, mikä näyttää kivalta!

Eilen lähdettiin ES-kaason kanssa shoppailemaan minulle syyskenkiä ja hänelle juhlamekkoa. Täytyypä kyllä sanoa, ettei ole mikään juhlamekkojen kultakausi! Kaupoissa oli erittäin nihkeä mekkovalikoima ja lähes kaikki yhtään kivat mekot olivat mustia, eikä kaaso halunnut nyt ostaa mustaa mekkoa. Lopulta kuitenkin Haloselta löytyi ihana harmaa-roosa-sävyinen mekko. (Ja samalla Outlet-rekistä minulle ihana kotelomekko...)

Minä löysin ihanat Espritin nahkanilkkurit Sokokselta ja aiiiiiiivan ihanan takin Companysin rekistä. Juu, myönnetään, ettei takkia ollut tarkoitus ostaa, mutta kun se oli niin upea ja mahtava ja kaunis ja... Ja vaikka mitä! Ja plussaa oli se, että Companysillä sattui olemaan kanta-asiakasale ja S-etukortilla sai 20 % alennusta. Soaked in Luxuryn sininen ihanuus maksoi siis satasen ja nyt se roikkuu eteisessä henkarissa piristämässä syksyäni ja odottelemassa ilmojen viilentymistä. I love it!

Käytiin myös sulhon kanssa aurinkosen päivän kunniaksi kävelyllä tunnin verran ja samalla kävin ostamassa vuoden lisää unisportin jäsenyyteeni. Flunssa on selätetty ja liikunnallinen elämä voi tehdä taas comebackin!

Tässä vielä kuvallista antia viikonlopun ostoksista, huomenna taas enemmän hääaiheista juttua luvassa :).

Kuva: Zalando

Kuva: Bubbleroom

1 kommentti:

  1. Takki on aivan ihanan värinen! ♥ Mä aina harmittelen kun sininen ei pue mua yhtään, missään sävyssä, ja juuri tuota väriä mä rakastan.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!