10.9.2012

Imagolasit ja rillipäämorsiot

Minä ja imagolasit
Palomiehen morsian, eli Pipanuk kirjoitteli kerran rillipäämorsioista ja -sulhasista täällä ja pohti siinä sivussa imagolasijuttuja.

Minun täytyy tunnustaa, että olen mitä suuremmissa määrin imagolasi-ihminen. Minulla on molemmissa silmissä plussaa huikeat +0,75, eli ei juuri mitään. Näkökyvyssä ei ole ongelmia, mutta kun istuu koneella päivät pitkät, alkaa päänsärky kolkutella uhkaavasti jo siinä puolen päivän paikkeilla, jos ei ole rillit nenällä. Siispä, laseja tarvitsen käytännössä vain toimistolla, mutta silti omistan niitä kolmin kappalein. Yhdet tummanruskeat Pradat (ensimmäinen lasihankintani) ja kahdet Nisseniltä hankitut lasit, joista toiset on valkoiset ja toiset vaaleanpunaiset. Lauantaina kävin sitten Instrussa näöntarkastuksessa kaksi yhden hinnalla -kampanjan innoittamana ja kuinkas ollakaan, päädyin hankkimaan parit kakkulat lisää.

Tällä kertaa silmälasivalikoimaan päätyi yhdet Pradat lisää, sellaiset kovin veikeän malliset punaiset ihanuudet! Täytyypä vain rohkaista mielensä ja uskaltaa jopa käyttää niitä jossain ;). Ovat meinaan melkoisen pirteät! Ja Näin punaisten ihanuuksien lisäksi hankin yhdet aika perusmalliset ruskeat Versacen pokat, joissa jujuna on ylänurkissa olevat blingit. Molemmat oikein kivoja! Innolla odottelen, että saapuisivat pian valmiina instruun ja olisivat sitten noudettavissa pian...
Mutta koska kyseessä on hääblogi, niin näpytelläänpä siihenkin aiheeseen liittyvää asiaa. Itse en usko hääpäivänä laittavani rillejä nenälleni, tai edes kuviin tai mitään, koska en niitä normaalistikaan käytä toimiston ulkopuolella. (Mutta jospa nyt rupeaisin käyttämään, kun saan uusia laseja. Viimeksikin uudet lasit ostaessani innostuin käyttämään niitä aika paljonkin...) Minusta kuitenkaan ei ole mitenkään paha, jos morsmaikulla on lasit päässä, taikka sulholla. Etenkin, jos muutenkin käyttää laseja säännöllisesti ja tykkää näyttävistä silmälaseista, persoonaa rohkeasti peliin vaan! Ja tässä muutaman kuvan verran vielä ihania rillipäämorsmaikkuja.


Kuva: Elisabethannedesigns.com

Kuva: Herecomestheblog.comKuva: notedelhotel.blogspot.com
4 kommenttia:

  1. Tää aihe nousi nyt ihan uudestaan tapetille, kun Häät-sivusto meni jakamaan tuon mun tekstin siellä FB:ssa :D Vitsi kun on hienot nuo sun uudet pokat!! Just tollasista saa mun vahvuuksilla vaan haaveilla! Ehdottomasti käyttöön toimiston ulkopuolellekin! :) Kiitos linkityksestä vielä! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, huomioin saman homman FB:ssä :). Mä just ehin oman postaukseni kirjottaa, ennenku bongasin tuon facesta. Malttamattomana odottelen, että saisin uudet lasit ja pääsisin käyttämäänkin niitä. Outoa kyllä, että kommentoit Laurana!

    VastaaPoista
  3. Täällä myös sillointällöin rillipäämorsio, jolla myöskin tehot +0,75. Itse en ole toimisto työssä, mutta siitä huolimatta koen että silmät väsyvät päivän aikana jos laseja ei pidä. Että lasit päässä vain töissä ja väsyneenä. :D

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!