18.9.2012

Ilo ja onni

Ihanaa aurinkoista tiistaita kaikille! Kylläpäs jaksaa ilostuttaa se, että voitin Lauran Palomiehen morsian -blogissa arvotut vintagekorvikset, kerrankin kävi tuuri! Tuli kyllä valtavan hyvä mieli :).

Ja koska tämä aurinkoinen tiistai on ainakin alkanut hyväntuulisesti, niin voisin myös jakaa hyvää tuulta eteenpäin. Tässä teille ihania otoksia morsiamista ja hääpareista, joiden ilo ja onnellisuus on todellakin saatu tallennettua kameralla!


Kuva: mywedding.com
 
 
Kuva: onewed.com


Kuva: alldressedupphotography.com


Kuva: wedcandy.comKuva: encorebridal.com


Kuva: jeffadamsphotographyohio.com
 
 
Kuva: photo.net
 
Toivottavasti meidänkin fiilikset saadaan sitten joskus tallennettua kameran avulla yhtä hyvin. Ihanaa, miten omaakin päivää piristää toisten onni :). 
 
 
EDIT:
Lisätäänpäs vielä hyvän mielen nostattajien listaan I love your blog -tunnustus, jonka sain Annabellalta. Ja käykäähän kurkkaamassa myös Annabellan iloisen pirteä Sinä olet minä -blogi!
 
Tämä tunnustus on kierrellyt blogeissa sen verran ahkerasti, että jätän sen jakamatta nyt nimenomaisesti kellekkään, mutta jaan sen ehdottomasti kaikille! Ihania hääblogeja on valtavasti ja niitä tulee koko ajan vain lisää!
 
 

6 kommenttia:

 1. Ihana hääblogi täälläkin! Tsemppiä hääsuunnitteluun :)

  VastaaPoista
 2. Voittosi ansiosta eilen eksyin blogiisi, ja sait minusta vakkarilukijan :)
  Onneksi olkoon voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Innolla odottelen, että saan korvikset itselleni ja pääsisin niitä käyttämäänkin :). Tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 3. Jee mä onnistuin levittämään Fuksianpunaisia häähaaveita! ;D

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!