31.5.2012

Ihanainen pappimme

kuva: acitywedding.com
Kun varaus kirkkoon vahvistui, soitin tietysti heti myös papille, joka suostuikin ilomielin siunaamaan liittomme. Ihanaa on se, että kyseessä on tuttu pappi, joka on aivan ihana ja mahtava ihminen. M on itse asiassa minun vaihtokaverini ja tutustuin häneen, kun asustelin muutaman kuukauden Phuketissa. M:n ja hänen miehensä seurassa tuli vietettyä paljon mukavia iltoja, parhaana hetkenä se, kun olimme kolmestaan viikonloppureissulla Kaho Lakissa.

Parasta M:ssä on se, että hän on oikein huumorintajuinen ja rento, ei ollenkaan sellainen perinteinen pappimainen tyyppi. Vaikka itse asiassa taitaapi olla niin, että ne jäykät papit ovat vähemmistössä nykyään.Mahtavaa saada tuttu pappi ja mahtavaa, että hän on  niin huippu muutenkin. Ainakaan ei tarvitse huolehtia siitä, että mitä pappi kirkossa puhuu, kauniita sanoja on aivan varmasti odotettavissa.

Hauska detalji on myös se, että M on ollut töissä Otaniemessäkin kampuspappina, eli hänellä on myös omalta osaltaan kytköksiä meille niin rakkaaseen teekkarimaailmaan. Eli ihan täydellinen pappi kaikinpuolin!

Rakkaat lukijat, blogi hiljenee nyt muutamaksi päiväksi, palataan asiaan taas Dublinin reissun jälkeen:). Hyvää lakkiaisviikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!