29.5.2012

Matkaan taas lähden nyt...


Ja suuntana on minulle uusi tuttavuus, eli Dublin. Ihanaa! Seurakseni saan pari ihanaa kaveria, sulho jää kotiin ja pääsee sitten kuukauden päästä poikien reissulle Amsterdamiin.

Dublinissa on tarkoitus tietenkin shoppailla, olen menossa käymään Karen Millen Outletissä, josko sieltä löytäisin jonkun ihanan mekon, joka kävisi siviilivihkimiseen. Näistä mekoista postailinkin jo täällä. Lisäksi tsekkailun kohteena on hiuskammat ja fuksianpunaiset kengät. Katsotaan, tarttuuko mukaan jotain kivaa hääjuttua, häähommat eivät kyllä ole matkan pääfokus. Myös toki muuta aion shoppailla, ihania kesävaatteita ja joitain upeita kenkiä ja koruja. Aikaa meillä on neljä kokonaista päivää, eli eiköhän siinä ehdi.

Dublinissa on samaan aikaan myös joku katuautoiluhäppeninki ja tietysti jotain pakollista turistijuttuakin täytyy tehdä. Joku turistikierros, Guiness, Temple Barin livebändit... Ja vaikka mitä! Ja tarkoitus olisi käydä myös läheisessä Howthin kylässä ihailemassa rauhallisempaa Irlantia.

Meillä on perushotlan sijaan hommattuna huoneisto, jossa on pari makuuhuonetta ja siellä voi itse omaan tahtiin laittaa aamiaista ja löhöillä sohvalla iltaisin, kun jalat on kipeät koko päivän kestäneestä shoppailukierroksesta... Oih, ylihuominen, tule jo!

Tässä fiiliskuvia Googlesta, matkan jälkeen luvassa reissuraporttia :).
6 kommenttia:

 1. Ai niin, vinkkejä otetaan vastaan!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa! Saitteko matkan halvalla? Itse kävin muutama vuos takaperin Dublinissa ja Kilkennyssa, Kilkennyssa on upea linna. Jos aikaa n. päivän ajan suosittelen, Dublinista matkaa on n. 2h bussilla. Ja jos tykkää viskistä niin suosittelen Jamesonin tislaamoa. Temple Barin läheltä löytyy myös upea kirkko jonka alta löytyy crypta. Ja tottakai kannattaa käydä katsomassa yliopistolla 600 v. vanhaa kirjaa ja keskustasta löytyy upea 6. kerroksinen klubi (jos haluu käydä bilettämässä). :) Mulla on niin ikävä sinne! Nauti munkin puolesta!

  VastaaPoista
 3. Lennot saatiin 140 eurolla, suorat Helsingistä Dubliniin, eli ei paha. Majoitukseen päätettiin vähän "tuhlata" ja koko reissu torstaista tiistai-aamuun maksaa noin 400 per pää. Plus se mitä siellä kuluu... :) Kiitos vinkeistä, täytyy lisätä listalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MUN ENTINEN KOTI!!!!!!!!!!!! :D Oon siis asunu tuolla! Koska sä meet, mulla ois tusinatsiljoona vinkkiä!

   Poista
  2. Huomenna aamupäivällä lähdetään, eli aika pian!

   Poista
 4. Dublin on ihana! Olen käynyt siellä varmaan viisi kertaa, kun opiskelin puoli vuotta Irlannin luoteis-rannikolla. Mukavaa matkaa! Muistakaa käydä Temple Bar-alueella, se on huikea!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!