5.6.2012

Upea, kaunis, täydellinen uusi mekkoni!

Terveiset Dublinista! Reissu oli ihana ja aivan älyttömän rentouttava. Olipas ihanaa, kun lähtöä edeltävänä iltana sain palautettua ison kasan kouluhommia, jotka todella ovat stressanneet koko toukokuun. Nyt ollaan taas vähän lähempämä diplomi-insinööriyttä :). Dublinissa rentoutuminen hyvässä seurassa teki terää ja kotiin tuli aivan uusi nainen. Ja naisella oli toki myös mukanaan ihania hankintoja.

Aivan ensimmäisenä on pakko kertoa, että löysin mekon siviilivihkimiseen, eikä kyseessä ole mikä tahansa mekko, vaan THE DRESS! Olen halunnut (hillityn) pinkin kotelomekon, jossa olisi jotain laskostusta tai rypytystä tms, jotta se ei olisi kuitenkaan aivan basic. Mekon täytyisi olla minun näköiseni, mutta kuitenkin samalla aikuismaisen tyylikäs (sitä en tiedä, voiko nämä kaksi asiaa yhdistää...). Mieluiten olkaimellinen tai pienet hihat, ei siis täysin olkaimeton. Niin ja polvipituinen ja ennen kaikkea hyvin istuva. Nämä oli siis kriteerit, ja tässä näette kuvassa tuloksen, tadaa!


I'm in LOVE!

Kuvassa mekko näyttää hieman punaisemmalta, kuin mitä se todellisuudessa on. Väri on jotain punaisen ja pinkin väliltä... Mekko on ostettu aivan ihanasta kaupasta, joka nimi on Coast. Lisätietoja mekosta täältä. Myös Coastin sivuilla mekko näyttää punaisemmalta, kuin mitä se oikeasti on. Suosittelen Coastia ehdottomasti kaikille, joilla on tarvetta ihanalle mekolle, ilmeisesti tilattua saa myös Suomeen nettikaupan kautta. Tämän mekon hinta oli 195 euroa, joten ihan H&M-tasoa ei liike ole. Mutta mekko on älyttömän laadukas ja  älyttömän hyvin istuva! Joku kerta lupaan laittaa kuvia myös niin, että mekko on päällä... :)
Ensikosketus Coastiin tapahtui, kun kävimme Kildare Villagessa, eli Outlet-myymäläkeskuksessa, jossa oli toinen toistaan ihanampia putiikkeja. Ostin mm. toisen mekon, jonka voin laittaa pikkusisarusten rippijuhliin ja kaverin häihin, tämä mekko löytyi Hobbsilta, mutta siitä lisää myöhemmin :). Coastin Ouletista kaveri löysi ihanan mekon, jonka hän laittaa päälleen tuttavansa häihin. Tämänkin häävieraan eleganssin lupaan teille esitellä. Lisäksi Kildare Villagesta löytyi myös Clarksin myymälä, josta löysin neljät nahkakengät, ja kaikki yhteensä 115 euroa! Niin ja olihan siellä se Karen Millenkin, mutta sieltä ei löytynyt mitään sopivaa, eikä pari kokeiluun päätynyttä mekkoa sitten kuitenkaan istunut niin hyvin kuin olisi pitänyt.


Nämä kengät ovat siis löytöjä Clarksilta.Näiden lisäksi ostin parit rennommat kengät. Reissulla tuli ostettua melkoinen kasa sellaisia perusjuttuja kuin alushousuja ja sukkia. Mutta löysin myös pari muuta pikkujuttua.
Esimerkiksi ihanan suloisen kosmetiikkalaukun, joka on sen verran iso, että sinne saisi mahtumaan lähes kaiken hätävarasälän, joita olenkin pohtinut aiemmin täällä.
Lisäksi löysin todella hauskan sukkahousupaketin. Paketissa on kolme varaparia sukkiksia, jos vaikka jollakulla vieraista sattuu sukkahousut hajoamaan. Aion siis tehdä vessaan korin, jossa on kaikkea tarpeellista laastareista hiuslakkaan ja nämä sukkahousut päätyvät sinne :). Paketissa on hauskat tekstitkin valmiina!Ja viimeisenä esittelen vielä ihanan hiuskamman, jonka löysin. Käyttötarkoitus ei ihan ole vielä selvillä, mutta eiköhän se löydä paikkansa kamapauksestani joissain kivoissa juhlissa!Oli siis ihana reissu ihanassa kaupungissa, suosittelen Dublinia kaikille! Mutta onpas kiva olla taas kotona, nyt kaksi ja puoli viikkoa töitä ja sitten kesälomailemaan!


1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi!