22.5.2012

Veikeyttä ja väriä alushameeseen

Aika perinteisestihän morsian pukeutuu valkoiseen ja sulhanen tummaan, niin myös meidän häissämme. Mutta teemaväriä voi kyllä hyödyntää väripilkkuina siellä täällä. Mihin kaikkeen teemaväriä voisi ujuttaa?

- Morsiuskimppu
- Morsiamen kengät
- Sulhasen solmio/plastron/dumbo
- Sulhasen liivi
- Morsiamen alushame
- Sulhasen ja bestmanien sukat
- Kaasojen pukeutuminen
- Korut
- Hiuskoristeet
- Käsilaukku
- Kynnet

Alushame voisi olla aika kiva ajatus, väri ei näkyisi muuten, mutta sitten helmoja nostellessa vilahtelisi fuksiaa. Pinkkejä alushameita ei välttämättä ihan mielinmäärin ole tarjolla, mutta olen minä ennenkin tyllihameita tehnyt, joten ei pitäisi olla mahdoton tehtävä. Pitää vaan korjauttaa ompelukone...

Ja sitten vähän ideakuvia alushameista. Pahoittelut, etten ollut huomannut näiden kuvien kohdalla tallentaa tietoa siitä, mistä ovat peräisin. Pääosin nämä ovat Weddingbeestä, osa on googlen kuvahaun kautta löytyneitä.4 kommenttia:

 1. Minä ompelin itselleni vihreän tyllihameen ja se vilahtaa aika paljonkin puvun alta, koska puku ei ole kokopitkä :) Jos puku olisi pitempi, laittaisin vihreät kengät myös..

  VastaaPoista
 2. Aika hauska idea!! Vaikkei varsinaista teemaväriä häissä muuten ole, niin hääseurueen puvuissa se tulee näkymään: minulla punaiset ruusut ja -kengät, sulhasella ja bestmaneilla punaiset sukat ja punainen solmio sekä kaasoilla punaiset korut ja kukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, sinulle on heitetty haaste blogissani!
   http://rouvaksi2012.blogspot.com/2012/05/haaste.html

   Poista
 3. Nää alushameväriläikät on vaan niin ihania! Tulee mieleen Tuulen Viemää ja Mammyn legendaarinen tulenpunainen! :D

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!