18.5.2012

Somisteita teemahäihin

Meidän häihin ei sen kummemmin mitään teemaa ole tulossa, teemä kulkee mukana lähinnä värien muodossa, mutta  eilen olin suunnittelemassa eräitä häitä, joihin hääpari on valinnut teemaksi aivan mahtavan Hollywood-glamourin! Tähän teemaan liittyen suunniteltiin monenmoista ja hyvältä alkoi vaikuttaa :).

Siitä tulikin mieleen, että Intercom Design Helsingin tukkutorilla vuokraa vaikka mitä teemasälää ja lavastetta. Samasta paikasta saa myös mm. naulakoita, pöytiä, tuoleja, syöttötuoleja ynnä muuta. Jos siis tarvetta on, niin käykäähän kurkkaamassa www.intercom.fi. Intercomin varasto sijaitsee Agroksenmäen holvikellarin yläkerrassa, holvikellarihan on aivan mahtava juhlatila ja tilastakin löytyy tietoa tuolta samoilta sivuilta.

Teemavalikoimasta löytyy esimerkiksi Hollywood, art deco, saaristo, Italia, syksy, talvi jne. Myös paljon kaikenlaisia tynnnyreitä, maitotonkkia ynnä muuta löytyy esimerkiksi häihin, joissa kunnioitetaan vanhaa kunnon maalaisromantiikkaa. Osa lavasteista on kieltämättä aika halvan näköisiä, mutta osa on todella kivoja. Olen itse kerran vuokrannut lavasteita kyseisestä paikasta ja nähnyt varaston, joka pursuaa erilaisia teemajuttuja. Netissä ei ole läheskään kaikkea, joten kinnostuneiden kannattaa käydä ihan paikan päällä.

Vuokrattavissa on tosiaan monenmoista tavaraa, somistetta ja lavastetta. Löytyy mm. alkusammutuskalustoa, kynttilänjalkoja sekä isoja että pieniä, ulkotulitelineitä ja kynttilälyhtyjä, jotka voisivat olla ihania esim. talvihäissä, puulaatikoita, tynnyreitä... Keräsin tähän ihan vain muutamia kuvia, kannattaa käydä sivuilla katsomassa! Hinnastokin löytyy sivuilta, vuokrahinnat ovat alkaen noin 5-7 euroa + alv / tavara, mutta pakettitarjousta kannattaa kysyä, ainakin itse sain hinnoista jonkin verran pois, kun vuokrasin enemmän tavaraa. (Kaikki kuvat Intercomin sivuilta.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!