5.5.2012

For my dearest guests...

Vieraille annetaan häissä tyypillisesti jokin häämakeinen, jossa on mukana pieni rakkaudesta kertova aforismi tai runo tai vastaava. Itsekin haluaisin vieraille jotain antaa, mutta koska haluaisin kovasti häihin karkkibuffetin, niin tuntuu vähän hassulta antaa sitten enää lisäksi makeisia...

Yksi kaasoistani tekee massoista (ja muustakin) koruja, avaimenperiä ynnä muita. Voisi olla hauskaa askarrella jokaiselle vieraalle esim. hauska avaimenperä, esimerkkejä löytyy blogista nimeltä Cutiepie korut, Lisäksi kaasollani on toinenkin blogi, Kastekorut.

Tähän olen poiminut Cutiepie-blogista esimerkkejä. Näissä kuvissa on lähinnä koruja, mutta ihan hyvin näistä voisi tehdä avaimenperiä tai jotain muutakin. Massoista saa vaikka mitä, vain mielikuvitus taitaa olla rajana... Viimeisenä kuvana on kuva samaisen kaason askartelemasta pienestä lahjarasiasta, joka on tehty wc-paperirullasta ja kauniista paperista. Tuolla ajatuksella voisi vieraillekin tehdä lahjarasiat, joihin nämä pienet kiitoslahjat voisi laittaa.

Tiedän kyllä, etteivät kaikki vieraat arvosta salmiakkia tai vaahtokarkkeja, mutta voisihan sitä tehdä kaikkia erilaisia juttuja ja sitten miettiä vieraan mukaan, että mikä kenellekin sopii. Toki tässä puuhaa riittää, joten pitää varmaan kohta jo ruveta askartelemaan, eihän aikaa ole enää kuin reilu vuosi :).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!