4.5.2012

Juhlapaikka varmistunut!


Särkänsali, kuva Kämp Group
Nyt on pakko hiukan hehkuttaa täällä blogissakin! Vihdoin on hääjuhlaa varten päätetty paikka pitkällisen etsinnän jälkeen!!!!!!

Mikäs tämä paikka sitten on?
Lopulta pitkän kiertelyn ja lukemattomia tunteja vieneen nettisurffailun jälkeen juhlapaikaksi valikoitui aivan ihana, upea ja mahtava Ravintola Särkänlinna ja samalla varmistui päivä, joka on 8.6.2013. Tämä oli ensisijainen päivätoiveemme, muissa paikoissa olisi tästä joutunut joustamaan. Särkänlinna on juuri meidän näköisemme ja molemmat ihastuimme siihen, vaikka alunperin olikin hakusessa joku kartanotyyppinen paikka...

Särkän saari on Suomenlinnan vanha vankilasaari, joka nykyään toimii Helsingin merenkävijöiden kotisatamana ja siellä toimii myös Kämp Groupin ravintola Särkänlinna. Meille on varattu ravintolan yläsali, joka on linnoituksen ylimmässä kerroksessa ja tilasta on ikkunoista merinäköala kahteen suuntaan. Lisäksi on mahdollisuus käyttää linnan pihaa.

Juhlasaliin mahtuu ilmeisesti maksimissaan 150 henkeä, mutta silloin on jo ahdasta. Buffetatrjoilussa maksimimäärä on 100 henkeä, mikä on meilläkin juhlien maksimi, todennäköisemmin ollaan lähempänä 80-90 henkeä. Ja mielestäni yksi mahtava juttu on se, että tilaan voidaan rakentaa yksi pitkä pöytä jopa sadalle hengelle! Täytyy miettiä sitäkin vaihtoehtoa, sillä olisihan se aika vaikuttava :).

Vaikka kyseessä on saari, estää melko korkeat vallit tuulen sisäpihalla. Eilen saarella käydessämme oli aika tuulista, mutta pihalla oli ihanan tyyntä ja lämmintä, kun aurinkokin paistoi. Yläsaliin joutuu kiipeämään melko kapeita portaita kolmen kerroksen verran, mutta meillä ei häihin ole tulossa oikeastaan ollenkaan iäkkäitä ihmisiä, joten siitä ei ole juurikaan haittaa.

Heitän tähän fiilistelykuvia, vaikka kuvat eivät kyllä tee oikeutta... Eikös vain olekin upea paikka? Tuli oikein sellainen WAU-efekti, kun kävi saarella! Kuvat ovat minun ottamiani, ellei toisin mainita.


Särkän saari Kaivopuiston laiturilta katsottuna, vasemmalla
vaaleat rakennukset Suomenlinnaa, oikealla Särkkä.
Laituri Kaivopuistossa

Saapuminen saareen heti laiturilta katsottuna.

Saapuminen saareen.
Kuva: Kämp Group
Sisäänkäynti, kuva: Kämp Group
Juhlasali ja vähän käsitystä ikkunoista ja näkymistä.
Pitkä pöytä. Kuva: fonecta.fi
Näkymä portaikon ikkunasta sisäpihalle.
Rappuset.
Fiilistelyä, kuva: Kämp Group

Sisäpiha, kuva: Kämp Group
Kuva: Merenkävijät

4 kommenttia:

 1. Ihan tosi kivan näköinen paikka!

  VastaaPoista
 2. OOOOOOOH kun upea!!!! Ihanan paikan saitte!!! :D

  VastaaPoista
 3. Särkkä on kaunis paikka <3 (meidän veneen kotisatama, joten paikka on tullut tutuksi:).

  VastaaPoista
 4. Oi tuo on todella upean näköinen paikka! Suomenlinna on ihana.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!