12.5.2012

Mitä sulholle päälle?

Bonjour-puku
Jos oma hääpuku tuottaa päänvaivaa, niin tuottaa sitä myös sulhasen pukeutuminen. Vaihtoehtojahan on useampia, lähinnä mukaan lasketaan frakki, saketti, bonjour-puku tai tumma puku. Toki rennommissa häissä voi olla yllä muutakin!

Jonkin verran olen tuon miehen kanssa asiasta jutellut, alkuvuodesta kävimme häämessuilla ja kävimme myös kuuntelemassa sulhasen pukeutumisesta kertovaa tietoiskua. Yksi asia on varma, frakkia sulhanen ei meidän häihin päälleen pue. Tähän on lähinnä se syy, että olemme opiskeluaikana kiertäneet akateemisia iltajuhlia sen verran, että fraki on jo vähän nähty. Sellainen toki löytyy valmiiksi omasta kaapista, mutta olemme valmiita uhraamaan rahaa saketin tai bonjour-puvun vuokraamiseen.

Kuten edellisestä lauseesat voi lukea, ei perinteinen tumma pukukaan taida sulhon päälle päätyä hääpäivänämme. Todennäköisin vaihtoehto on bonjour-puku tai saketti. Bonjour-puku antaa eniten vapauksia esim. teemavärien näkymiseen sulhasen pukeutumisessa, mikä olisi kiva. Esimerkiksi teemavärien mukainen liivi olisi kiva lisä. Bonjour-puku asettaa myös vähiten vaatimuksia muun miesväen pukeutumiselle, jolloin ei tarvitse niin paljoa pohtia esimerkiksi bestmanien tai hääparin isien pukeutumista.

Sulhasen pukeutumisesta ja etiketistä voi lukea esimerkiksi:
Meidän häät -sivustolta

Frakki

Saketti


Esimerkki värillisestä liivistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!