2.5.2012

Karen Millen - ihastusta ilmassa!

Oiiiih, miten ihania! Nyt on tämä tyttö ihastunut! Surffasin osoitteessa: www.dressoutlet360.com ja www.karenmillenmall.com ja löysin aiiiivan ihania Karen Millenin mekkoja. Täytynee lähteä sovittelemaan, en uskalla ulkomailta koittamatta tilata... Ja voihan sitä vielä joku muukin ihanuus tulla vastaan. Tässähän on vielä reilusti aikaa!

Haluaisin siis siviilivihkimiseen lyhyen ja värillisen mekon, mieluiten fuksianpunaisen, mutta muukin väri käy, sillä kokonaisuus ratkaisee. Jos mekko on muuten aivan ihana, niin värissä voin joustaa. Hakusessa on siis ollut kotelomekko, jossa olisi jotain kivaa twistiä drapeerausten tai vastaavien muodossa. Näissä olisi nyt tyyliä ja Twistiä, ainakin minun mielestäni. Klikkaamalla kuvia saat niitä suuremmaksi.

Kuten jo mainitsinkin, niin mekko olisi ensisijaisesti siviilivihkimistä varten, mutta jos päädyn hääpukuun, joka on raskas ja jossa on pitkä laahus, niin jatkoilla voisi sitten käyttää samaa mekkoa. Me meinaamme kuitenkin viihtyä itsekin jatkoilla pikkutunneille saakka ja hääpuku voi ruveta jossain vaiheessa rasittamaan...

Miten muut morsiamet? Aiotteko olla koko illan samalla puvulla? Meinaatteko vaihtaa kevyempään?
Entäs siviilivihkimisparit, joilla on vielä kirkollinen siunaus. Mitä vihkimiseen päälle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!