19.5.2012

Timantteja, timantteja!

Kihlasormukseni
Miksi sormusvalikoiman pitää olla niin rajaton? Miksei voi olla vain viittä mallia, joista voisi sitten valita itselleen parhaan. Tämä sormushomma tuntuu yhtä pohjattomalta suolta kuin tuntuu hääpuvun etsiminenkin. Tarjontaa on vaikka miten paljon ja jos ei löydy sopivaa, niin ainahan voi teettää! Teettämisessäkin iskee taas se ongelma, että millaisen sitä sitten haluaisi... Ja missä sen teettäisi... Luulenpa, että minun sormukseni hankitaan kultasepän liikkeestä ihan valmiina, enkä rupea teettämishommmiin.

Kihlasormukseni on Diamanti-malliston sormus, jossa tusinan verran kanavaupotettuja  briljanttihiontaisia timantteja. Tämän kihlan rinnalle pitäisi sitten löytää joku kiva kaveri, joka ei kuitenkaan maksaisi ihan hirveästi.

Romanssi
Alunperin ihastuin yhdistelmään, jossa on kihalsormuksen lisäksi sormus, joka on muutoin samanlainen kuin kihla, mutta keskellä olisi yksi isompi timantti. Tällainen löytyy esim. Romanssi-mallistosta, eikä hintakaan ole ihan älytön, muistaakseni jotain 1300 euroa.

Myös muilta löytyy tietysti vastaavanlaisia sormuksia, ja monia  muitakin kivoja vaihtoehtoja on olemassa. Budjetti olisi ehkä noin 1000 euroa tai vähän yli, mutta esimerkiksi kihlasormus ostettiin tammikuussa, jolloin kaikesta sai kultajousessa 20 % alen. Myös häämessuilla on usein hyviä messutarjouksia ja lisäksi minulla on Cityshopparikortti ja sillä saa Laatukorusta 30 % alennusta. Eli siis voin etsiä vähän budjetin yli menevän sormuksen ja koittaa löytää sen jostain sitten alennuksella :).
Laitan tähän vielä muitakin kivoja sormuksia ihailtavaksi, näistä osa on kyllä mukavasti yli budjetin, mutta saahan niitä silti ihailla...Malmin korupaja

Malmin KorupajaPrincess-mallisto


Princess-mallisto


Sandbergin yhdistelmäehdotus

Andreasen


4 kommenttia:

 1. Upeita sormuksia! Oma suosikkini on tuo alimmainen Tulppaani Passionale -sormus. ♥

  Blogissani on sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
 2. Oi! Upeita sormuksia olet löytänyt! :)

  VastaaPoista
 3. Minunkin suosikkini on tuo alimmainen, mutta valitettavasti se taitaa olla myös kallein...

  VastaaPoista
 4. Itse valitsisin tuon Sandbergin yhdistelmä vaihtoehdon sormuksen. Se olisi mielestäni kaunis kokonaisuus kihlasormuksesi kanssa. Oman vihkisormukseni teetän Aito Helsingin liikkeessä, koska myös kihlasormukseni on sieltä. Sormuksen materiaali on titaania, jonka vuoksi valmiita sormusmalleja ei ole tarjolla niin paljon. Valinta on kyllä vaikea ja mielipiteet vaihtelevat viikosta toiseen. Saa nähdä mikä on lopullinen tulos.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!