9.5.2012

Tulisitko kaasokseni?

Kaasot ovat ihania ja tärkeitä. Kaasojen kanssa voi häähömpöttää, kaasojen kanssa voi rentoutua, kaasojen kanssa voi suunnitella... Mutta kaasot eivät kuitenkaan ole mitään työrukkasia!

Minulla on kolme ihanaista kaasoa, joiden kanssa voin viettää aikaa ja joiden kanssa voin tehdä ihania suunnitelmia ja muutenkin kaikkia kivoja tyttöjen juttuja. Esimerkiksi muutaman viikon päästä ollaan menossa saunomaan porukalla ja minä tarjoan kaasoille sitten ruuat ja viinit saunomisen päälle.

Olenkin siis sitä mieltä, että kaasoja pitää muistaa kiittää korvaamattomasta avusta. Ne pienet teot ja kauniit sanat :).

Miten sinä olet ilmaissut se, että haluat ystäväsi kaasoksesi? Minä yllätin kaksi kaasoistani jouluna,  toiselle tein joulukalenterin, johon laitoin suklaakonvehteja ja jonka viimeisessä luukussa oli kuvassakin näkyvät sukat ja lappu "Pukeutuisitko vuokseni pinkkiin 8.6.2013?", toiselle kudoin samanlaiset sukat ja vein joulupaketin hänen vanhemmilleen, jolloin lahja tuli aattoiltana täytenä yllätyksenä. Sielläkin oli mukana aikalailla samanlainen viesti. Kolmatta kaasoa minä ihan vain pyysin, mutta hänellekin annoin yllätyslahjana samanlaiset villasukat. Nyt on siis kaasoilla tiimitöppöset!

Mutta siis, tarkoituksenani ei ole nakittaa kaasoille kauheasti kaikkea askartelua ja näpertelyä tai muutenkaan tehdä heidän elämästään kauhean rankkaa. Olen ajatellut, että pyydän kultakin kaasolta apua niissä asioissa, joita he tykkäävät tehdä. Yksi tykkää askarrella, häneltä saan siis näpertelyapua. Yksi on innoissaa hääpukujen sovittelusta ja häiden ohjelmasta, joten hän saa keskittyä niihin, enkä pakota häntä askartelemaan. Ja yksi lähtee varmasti kanssani viroon hakemaan jatkoviinoja!

4 kommenttia:

 1. Aivan IHANAT sukat ja mahtava idea tuo kaasopyyntö joululahjojen mukana. :)

  VastaaPoista
 2. On ollut todellinen joulukalenteri yllätys viimeisessä luukussa odottamassa kaasoa!
  Omia kaasojani ajattelin pyytää tällätavoin:
  http://sinunikuisesti.blogspot.com/2012/03/kultaakin-kalliimmat-kaasot.html

  VastaaPoista
 3. Ihana ajatus tup paketti häihin liittyivtsä jutuista! Ja todella söpöjä nuo pikkuiset "nuket". Olen kanssasi samaa mieltä siitä, ettei Kaasojen kuulu todellakaan olla mitään työjuhtia, heidän kanssaan pitää voida nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... En näköjään osaa kirjoittaa. Eli Ihana ajatus tuo paketti häihin liittyvistä jutuista! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!