1.11.2012

Enää kolme kuukautta (ja päivän päälle)!

Niin, siis enää kolme kuukautta ja päivä, niin ihana Valkoisen Talviunelman Lele pääsee naimisiin. Ja huhujen mukaan minä pääsen todistamaan tätä tapahtumaa. häävierailu on kyllä aina niin hienoa, voisin vierailla useamminkin :). Näiden häiden jälkeen seuraavat taitavatkin sitten olla ne ihan omat häät...

Noiden tulevien häiden kunniaksi tässä muutama fiilistelykuva talvihäistä, olkaapa hyvät! Kuvat peräisin Green Wedding Shoesista, lisää näet klikkaamalla tästä.

Ja vielä tähän loppuun pientä mekkohaaveilua. Eli pitäähän noihin juhliin hankkia joku ihana mekkokin, kurkkailin Debenhamsin valikoimaa, josta löytyi ihania vaihtoehtoja. Miten olisi joku alla olevista? LeLe, nyt säkin voit äänestää suosikkiasi ja päättää vieraiden pukeutumisesta! :)

7 kommenttia:

 1. Oo miten kauniita talvisia kuvia, aivan ihanat sävyt! Mekoista mä äänestän ylärivin oikeanpuoleisinta tai alarivin vasemmanpuoleisinta - siis itselleni mutta miksei sullekin ;)

  Asiasta kukkaruukkuun: ootteko mahdollisesti tulossa ensi viikolla 140-juhliin? Mä oon ihan into piukeena kun pitkästä aikaa pääsee iltapukuilemaan! :D Jos tekin ootte siellä, vois sopia konferenssitreffit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooooo, ollaan tulossa! Treffit sopii vallan perfect. Heitä aika (yai joku muu tunnistettava ajankohdan määre), niin konferenssissa nähdään!

   Poista
  2. Excellent! Lähtölaskenta on jo melkein aloitettu :D Mutta sitten tuosta ajanmääreestä.. Kokkaribussi (ootteko jo siellä?), pääruuan jälkeen, juhlapuheen jälkeen (vai aikana ;)? Enmäosaasanoa! Annan tuntomerkit, niin saa tulla repimään helmasta: kirkkaanpunainen kiinalaissilkistä tehty puku, kullanvärisillä kuvioilla. Veikkaan, että erottuu massasta ;) Pöytäseurueena varmasti teillekin tuttu herrasmies, joka sen sukkanauhan meidän häissä nappasi :)

   Poista
  3. Voihan jopa olla, että istutaan samassa pöytäseurueessa, kun yksi meidän random-paikkatoivelistan toiveista oli juurikin ko. herrasmies. Ei tiedä, mihin plaseerausarpa meidät heittää :). Mulla mitä todennäköisimmin tuntomerkkeinä ne samat vanhat verhot... Jotka ei kyllä varmaan erotu massasta... :) Eiköhän me löydetä!

   Poista
 2. Oijoo, mä tykkään kans mielettömästi tosta ekan kuvan ylärivin oikean puoleisesta ja myös siitä sen alapuolella olevasta, mutta sit ei vitsi toi ihan viimenen mekko on tyylikäs, love it!

  Ja katsotaan löydetäänkö toisemme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun noita kuvia kattoo, niin huomattavissa on jonkin sortin kotelomekkofiksaatio... :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi!