31.10.2012

Hääpukukaupittelua ja arpomista

Heipä hei ja oikein hyvä keskiviikkoa! tässä koottu postaus käynnissä olevista arvonnoista ja muista jutuista. Postauksen kuvat on luonnollisesti lainattu postauksessa esiintyvistä blogeista.

Ensinnäkin haluaisin auttaa kanssablogaajaa hädässä. Pukukriisin iskettyä kaupan olisi simppeli, mutta nätti ja edullinen hääpuku, tsekkaahan Peace Love and Rock'n roll wedding, jos puku on vielä hakusessa. Tuossa olisi myös loistava pohja, jonka saisi tuunattua esim. pitsillä tai blingeillä itselleen sopivaksi, jos ihan noin simppeli ei ole se oma juttu.

Oih, ja sitten on ihania arvontoja. Tattoo Bride -blogin Marika arpoo häälehden, kannattaa olla nopsa, sillä viimeinen arvontapäivä on tänään. Palkintona on inspiroivaa lukemista häälehden muodossa, tämän kanssa olisi ihana käpertyä sohvalle viltin alle pakoon syksyn synkkyyttä. Osallistumaan pääset täältä.

 
 
 
Myös Ninkan blogissa on menossa arvonta, jossa on ihan mielettömät palkinnot! Käyhän kipinkapin osallistumassa arvontaan, sillä voittajalle on luvassa uniikki houskoriste sekä kristallikorvikset. Kuvista saat osviittaa palkinnon ihanuudesta :). Ja arvonta löytyy täältä. Jos et ole aiemmin selaillut Ninkan blogia, niin kannattaa kurkkia, blogi on täynnä ihania hius- ja meikkiajatuksia. Itse odotan jo innoissani, mitä Ninkan Emppu keksii minulle.
 
 
 
 
 

 
 
 
Hyvää keskiviikon jatkoa kaikille! Käykäähän osallistumassa arvontoihin, toivottavasti onni suosii!
 
 2 kommenttia:

  1. Kiitti tästä postauksesta. Nuo arvonnat hyvine palkintoineen ovat menneet minulta aivan ohi! Onneksi kerkeää vielä osallistumaan :)

    Ja toivottavasti tuo puku menee kaupaksi, täytyyhän omasta puvustaan pitää hääpäivänä.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!