21.11.2012

Solmioita sulhon seurueelle?

Terveisiä kirjastosta! Nyt on menossa kolmas päivä dipan kirjoittamista ja teoriaosuus on hyvässä vauhdissa. Vähän oon kyllä huolissani itsestäni, kun tämä on mun mielestä kivaa. Onko tämä normaalia vai oonkohan vaan ollu liian pitkään jo kokopäivätöissä, kun 10 tuntia kirjastossa on kivaa vaihtelua?

Mutta sitten aiheeseen. Eli häihin.

Minusta olisi kiva, että jos kaasoilla on teeman väriset mekot, niin sitten bestmaneilla / bestmanilla (juu, bestmaninen määrä on vielä epäselvä...) olisi teemanvärien mukaiset solmiot ja taskuliinat. Miksei liivitkin, jos asuna heillä on tumma puku?

Värikkäitä solmioita löytyy kyllä monestakin paikasta, esimerkiksi Stockan valikoimaa olen ihaillut. Nyt kävin pikaisesti Tieroomin sivuilla kurkkimassa tarjontaa. Tieroomilta saisi kivat simppelit silkkisolmiot ja taskuliinat ihan ok hinnalla, solmion hinta 28 eksua ja taskuliinan 13 eksua. Tokihan joku e-bay on varmasti pullollaan vaihtoehtoja ja kovin edullisestikin vielä, kun vaan jaksaisi ruveta kahlaamaan läpi...Tieroomin valikoimasta poimittua


Miten olisi jompikumpi näistä yhdistelmistä? Itse tykkään enemmän tuosta fuksiasta vaihtoehdosta. Taskuliinan ja solmion saa tilattua samasta kankaasta, joten ainakin olisi varma match solmion ja liinan välillä.

Muttamutta... Ehkä joku veikeämpi juttu olisi kiva? Onko nuo vähän turhan jäykät? Kaivattaisiinko sittenkin vähän pilkettä silmäkulmaan tai ainakin pirteyttä kehiin...? No, yllättäen löysin Etsystä yhden kivan solmiokaupan, joka on nimeltään Cyberoptix. Kaupan valikoimaan kuuluu aika laaja valikoima erilaisia kuvavaihtoehtoja, joista voisi valita. Kaikki kuvavaihtoehdot löytyvät täältä ja värivaihtoehtojakin sekä solmiolle että painovärille on runsaasti. Vaihtoehtoina solmiolle on silkki ja mikrokuitu.Värivaihtoehdot, solmioille kuva: cyberoptix
Värivaihtoehdot, painatukselle kuva: cyberoptix

Ja noista kuvioistahan voisi valita vaikka sitten kyseiseen henkilöön jotenkin liittyvän. Miten olisi vaikkapa karttameininkiä tässäkin? Tai entäs kalamiehelle sopiva? Tai jos bestman pyöräilee tai vaikkapa valokuvaa?
Kaikki alla olevat kuvat Cyberoptixin Etsy-shopista.
Tämä kauppa täytyy ehdottomasti klikata Etsyn suosikkeihin. Eihän sitä koskaan tiedä, jospa vaikka tulisi tarvetta :). Solmioille saa vielä kaiken lisäksi ostettua aika siistit pakkauksetkin, miten olisi vaikka puulaatikko?


4 kommenttia:

 1. Voi apua, nuo Cyberoptixin krakat on aivan mielettömiä! Saatan joutua ostamaan pikkuveljelle joululahjan, kun sulhon kraka on jo hankittu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa on kyllä jotain tosi kivaa. Ja värejä valkkaamalla saa tosi erottuvan kuvion tai tosi hillityn solmion. Valinnan vaikeushan kyllä on ongelma, kun noita rupeaa kattelemaan...

   Poista
 2. Kiitos Cyperoptix-vinkistä, noihan on tosi hienoja! Muuntajatolppa olis aikas sopiva sähköalalla työskentelevälle miehelleni, varsinkin kun se meidän lomareissuillakin aina vilkuilee, miltä ne ulkomailla näyttää :D Ja isälle ja veljille olis vielä joululahjat ostamatta..

  VastaaPoista
 3. Aivan mieletömiä nuo Cyberoptixit! Hitsi kun koko ajan keksin mahtavia ideoita lahjaksi Miehelle, mutta reissuun ei voi mitään kantaa, synttärit just meni ja hääpäiväänkin on vielä puoli vuotta ;) Mutta laitetaan tämä kyllä ehdottomasti korvan taakse!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!