13.11.2012

Hollywood hair

Hääkampauksesta olen postaillutkin aiemmin, esimerkiksi täällä. Ihanan hääpukuni kanssa olen suunnitellut jotain Hollywood-henkistä nutturaa, todennäköisesti aika alas niskaan sijoitettuna.

Siviilivihkimiseen haluaisin kuitenkin jättää hiukset auki, kun olen nämä niin ihanan pitkäksi kasvattanut. Pehkostani voisi saada aikaan hääpäivän hiusteemaa mukaillen loivat ja muhkeat Hollywood-kiharat, Hollywood-hair siis sekä vihkimiseen että siunaamiseen :).

Hääjuhlaan hiukseni laittaa, kuten olen tainnut jo paririn kertaan minitakin, Ninkan Emppu ja siviilivihkimiseen vakkarikampaajani, eli Keltainen kabinetti -kampaamon Pia. Pieni, ihana ja loistavaa palvelua tarjoava "Keltsi" löytyy muuten Helsingistä Uudenmaankadulta, kannattaa laittaa korvan taakse, jos joskus on taitava kampaaja hakusessa!

Hiukset olisi tarkoitus värjätä hiukan tummemmiksi kuin mitä ne nyt ovat ja laittaa jonkin verran aavistuksen vaaleampia / kuparinsävyisiä raitoja. Mitään radikaalia muutosta ei siis ole tarkoitus ennen häitä toteuttaa. Alla on muutama inspiskuva ja kahdessa ylimmässä värikin on aika lailla oikeaan suuntaan. Toiseksi ylin kuva on ehkä sitä, miltä hiukseni sitten oikeasti näyttäisivät muhkeilla kiharoilla varustettuna.Kuva: instyle.com
 
 
Kuva: nickyclarke.com


Kuva: gallery.becomegorgeous.com


Kuva: haircutshairstyles.com


Kuva: palindromebride.blogspot.comHahaa, googlailtuani nämä ihanat, kiiltävät ja ojennuksessa olevat kiharakuvat voin vain kuvitella, miten tukka lentää, kun meidän tuurilla osuus vähintäänkin erittäin tuulinen päivä! Ja siihen päälle vielä riittävän kosteaa, että tukaa oikenee heti, kun astun kampaamon ovesta ulos. Well, well, toivotaan suopeutta säiden haltijoilta!

3 kommenttia:

  1. Sun tukasta saa kyllä ihanat Hollywood kiharat!

    VastaaPoista
  2. Tykkään kyllä näistä Hollywood kiharoista :D Mutta samaa mieltä, että ainakaan mun hiuslaatuni ei kestäisi kokopäivän menoa tällä kampauksella. Tai siis kampaus ei kestäisi mun hiuksissani tai siis, you know. :D

    VastaaPoista
  3. Vau, uskomattoman kauniit kiharat, pitää kyllä pistää harkintaan!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!