7.11.2012

Kutsuajatuksia

Kerran näin sellaista painajaista, että häät ja kaikki oli järjestetty parille sadalle ihmiselle ja sitten siinä h-hetken paikkeilla ruvettiin miettimään, että miksi ketään vieraista ei ole ilmestynyt paikalle. Huomattiin sitten, että kutsut oli jääny postittamatta ja olivat muutaman kuukauden pyörineet ympäriinsä muovipussissa auton perässä...

Eli siis, mitä tästä opimme? Kutsut kannattaa postittaa! Ja jotta ne voisi postittaa, ne pitäisi myös tehdä. Meillä ajatuksena on, että kutsussa olisi kolme suunnilleen postikortin kokoista "lappusta", joissa toisella puolella olisi kihlakuvauksen yhteydessä otettuja kuvia ja toisella puolella tekstiä.

"Lappu 1": Kuva, jossa meillä on kyltti "Tahdomme" ja toisella puolella varsinainen kutsu.
"Lappu 2": Kuva, jossa on päivämäärä ja toisella puolella tiivis hääinfo.
"Lappu 3": Kuva, jossa meillä on kyltti "Tervetuloa" ja toisella puolella kartta.

Nämä sitten viritetään jonkinlaisiin kansiin, ehkäpä jotain sen tyyppistä kuin Eilen tein -blogissa, josta idean tällaiseen lappusista koottuun kutsuun ylipäätään sain. Katsotaan, mitä keksitään :).

Nuo lappuset pitäisi suunnitella myös sieltä tekstipuolelta ja joku taittotaitoinen kaveri toivottavasti auttaa siinä asiassa... Värimaailmahan on aika selvä, mutta entäsi sitten tyyli? Kutsun tyylihän ohjaa sitten muidenkin painotuotteiden (mahdolliset pöytäohjelmat, menut, kiitoskortit, karkkibuffatagit yms. yms.) tyyliä. Tärkeä valinta siis!

Mutta ehkäpä joku alla olevista voisi olla hyvä lähtökohta. Kuvat omasta Pinterest-boardistani, josta voi myös tsekata tarkemmin kuvien lähteitä.
Tämä on jotenkin tosi nätti. Ajatuksissa on ollut juurikin
erilaisten fonttien yhdistely ja
 tässä se on toteutettu kivasti.
 
Ehkäpä suosikkini näistä kaikista. Jotenkin vain miellyttää
silmää ja on toisaalta myös kivan simppeli. Tähän olisi helppo
yhdistää teemavärit ilman, että tulee mauton.


Tämä on ehkä hukan liiankin jenkki ja hiukan liiankin räväkkä.
Tästä voisi vähän karsia ja saada aika kivan.


Ihanan kaunis! Ja tässä myös tuommoinen kolmen kortin yhdistelmä.


Ihanan herkkä ja romanttinen, sopisi tosi hyvin häihin! Ei paha ollenkaan.


Simppeli, mutta tosi kiva kuitenkin. Tykkään tyylistä.
 

Ehkä joku sai tästä sekavasta postauksesta käsityksen siitä, millaiset kutsut meille on tulossa. Kuulostaa ehkä hiukkasen monimutkaiselta näin selitettynä :). Ai niin ja nuo mystiset kyltit kuvissa ovat siis ne, joista joskus postasin täällä.

P.S. Oliko vähän kiva mennä eilen kotiin, kun oli postiluukusta kolahtanut häälehti, jonka voitin Tattoo Briden arvonnasta :).
8 kommenttia:

 1. Vautsi, mä ainakin sain käsityksen ja kuulostaa upealta. Erilaista, ja mun mielestä on aina ihanaa,että käytetään myös kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätettiin, että kun niitä kihlakuvia kuitenkin otetaan, niin käytetään niitä myös jossain :)

   Poista
 2. Mää kässäsin ainakin heti, että millaset on tulossa! :) Ja sitten pieni ääni päässäni kuiskasi, että "Määkin haluun...".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä blogimaailma on aika vaarallinen, kun aina saa bongattua ideoita muiden blogeista... Jos ei lukisi blogeja, niin valintojen maailma saattaisi olla paljon suppeampi :).

   Poista
 3. Idea aukesi mullekin ja kuulostaa tosi hyvältä! Ne sun kyltit oli niin hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Panun vanhemmilta laudan jämiä ja sitten vaan ala-asteelta tuttuja pullovärejä pintaan ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!