12.11.2012

Valinnan vaikeus

Tänään ollaan koitettu valita kutsuun tulevia kuvia. vaihtoehtoja on jotain 15, mutta kun kaikki on hyviä... Miten sitä osaisi valita parhaan kombon? Tässä pari kuvaa maistiaisiksi :). You like? Nämäkin kuvat by Jori Heinonen.Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille, itselläni ohjelmassa on muun muassa maailman kaikkeuden kamalin tentti, jonka läpimenoa vahvasti epäilen... Mutta tentin jälkeen lauantaina mennäänkin suklaafestivaaleille! Ja olipas muuten mahtavat juhlat viikonloppuna, pöytäseurana muun muassa Rouva Koo ja olipas siellä taas myös LeLe mukana :). Niin ja noin 800 muutakin tyyppiä!

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuo ensimmäinen ei ole näistä omakaan suosikki, mutta siinä on ihanat värit. Sivuprofiili ei selkeästi ole mun paras puoli... :) Vika ja keskimmäinen on paljon parempia. Näistä mikään ei taida kuitenkaan lopppujen lopuksi päätyä kutsuun.

   Poista
  2. Niin samaa mieltä! Ihania ovat ♥

   Poista
 2. Kaikki on tosi kauniita, mutta viimeinen on mun lemppari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa viimesessä on jotenkin ihanaa fiilistä. Hiukan semmonen julistava meininki :)

   Poista
 3. Viimeinen on tosi kiva! Ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Superhauskoja kuvia! Ja kiitos seurasta, oli ässät kemut ;) (oli maanantai muuten jokseenkin väsynyt päivä.. ei tule vanhuus yksin!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan saattoi väsy painaa täälläkin... Olipa kyllä hienot setit taas kerran laitettu pystyyn!

   Poista
 5. Mä edelleenkin tykkään noista punatiiliseinistä, jota hyödynnettiin myös meidän kihlakuvauksessa. Kuvan kaksi pari on kyllä varsin edustava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen kuva on todellakin edustavin :). Ollaan onnistuttu näyttämään yhtä aikaa hyvältä!

   Poista
 6. Kaikki on upeita, mutta toi vika on nii ihastuttava, että!!!

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään kans tosta keskimmäisestä - ja toi vika on ihan ässä kans! Se on vähän erilainen ja siinä on ihan hillitön fiilis!! TYKKÄÄN isosti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tuossa vikassa kuvassa nimenomaan fiiliksestä. Mutta perfektionistin vikaa kun on, niin harmittaa nuo hölmösti roikkuvat hiukset :)

   Poista
 8. Ekaks katoin et toi keskimmäinen on tosi hieno, mut sit scrollasin alaspäin ja toi vika on ihan törkeen hieno, wau!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!