5.11.2012

Kreikkalainen naimakauppa

Terveiset Oulusta! Olipas ihana viikonloppu, sain nukkua pitkään, lukea pari kirjaa, kutoa pikkusiskon kaulahuivia ja nähdä uuden Bondin sekä nauttia muodotelmaluistelusta. Niin ja ehkä viikonlopun parasta antia oli saunominen ihanan kaverin kanssa ja viinibaarin tarjonta viineineen ja juustoineen.

Varsinaisesti säät eivät meitä hellineet, sillä Oulussa oli sateista ja harmaata, niinkuin näyttä olevan täällä Helsingissäkin. Alkaa kaipuu lämpimämmille ja aurinkoisemmille leveysasteille olla aika kova! Ja kun tähän vielä lisää aika mahtavan kreikkalaisen aterian, joka tuli nautittua oululaisessa Olimpos-ravintolassa, niin mieli vie haaveilemaan kreikkalaishenkisistä häistä.


Morsiamella voisi olla jotain jumalatarhenkistä kreikkalaisuutta henkivää yllään.
  
 
Morsiusneitojen / kaasojen puvut voisivat olla jotain tämän tyylistä.
 
 
 
 
Ja morisukimppu voisi olla esim. jotain tällaista.
 
 
 
 
Kampaus tietysti myös teeman mukaan.
Ja sulholle ehkäpä jotain valkoista, kuten Swizz Beatzilla naidessaan Alilcia Keysin.
 Ja ruoka tietysti kreikkalaishenkistä salaatteineen, vartaineen ja tsatsikeineen
 

 
 
 
 Häämatka tietysti Kreikkaan, miten olisi vaikka Santorini?
 
 
 
 
 
Jos ei siis pääse Kreikkaan, voi tuoda Kreikan tänne :). Juhlapaikkanahan voisi toimia vaikkapa kreikkalainen ravintola? Saisi ainakin ruuat vimpan päälle. Ei välttämättä pöllömpi idea! Oikein upeaa alkanutta viikkoa kaikille, haaveissani olen jo Kreikassa varpaat hiekassa ja drinkki kädessä...

5 kommenttia:

 1. Tällaisien postauksien otsikkoon voisi laittaa varoituksen, että ei matkakuumeisille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs muistaa ensi kerralla laittaa otsikkoon varoitus :)

   Poista
 2. Aaah, juuri näin, edellisen kanssa samaa mieltä :) Lahdessa on muuten aika hienopuitteinen kreikkalainen ravintola, jossa voisi häitä varmasti onnistuneesti pitää! Meidän hääpläänit olivatkin alunperin, että lähiperhe mukaan ja upeissa maisemissa Kreikassa oltaisiin sanottu tahdon.. Turkoosivesimaisemat vaihtuivat hentoon lumisateeseen ja jäätyneeseen Katajanokan kanavaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooooi, olispa ollutkin ihanaa sanoa tahtomiset Kreikassa. Mutta onhan Katajanokkakin ihan ihana :)

   Poista
 3. Jännää muuten, että mulla oli kerran kaasona ollessani empirehenkinen puku, ja kaavailin sellaista hääpukua. Kun sovitin hääpukuja, huomasin, etteivät ne sovikaan mulle. Pukuksi valikoitui tylliunelma. Tyylit voivat muuttua yllättäen tilanteen mukaan :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!