31.5.2013

Pompomeja koristeeksi juuri sinun häihisi?

Hiphei, kiirettä pukkaa! En lupaa, että ehdin juurikaan postailla enää ennen häitä, mutta häiden jälkeen sitten sitäkin enemmän :). Alkaa tosiaan olla kiire, mutta oikein ihana kiire. Kaikenlaista puuhaa vielä riittää, vaikka valtavasti on jo hoidettukin. Tänään onneksi alkoi loma, joten koko ensi viikko on aikaa järjestää, eiköhän tämä tästä suttaannu.

Häiden jälkeen on luvassa paitsi postauksia, myös jonkinlainen hääkirppis. Yhdet jutut kuitenkin ovat sellaisia, ettei niitä ole tilaa varastoida ja siksi myisin niitä mielelläni eteenpäin halukkaille suoraan juhlapaikalta. Elikkäs siis nuo ihanat pompomit kaipaavat uutta rakastavaa omistajaa heti juhliemme jälkeen. Jos olet kiinnostunut, myyn niitä pois niin, että isommat (halkaisija noin puoli metriä, kokonaisesta arkista taiteltu) eurolla ja pienemmät (puolikkaasta arkista, halkaisija noin 35 senttiä) viidelläkymmenellä sentillä. Ja näitä pallukoitahan on meillä varmaan 200-250, kolmea eri väriä. Jos kiinnostuit, niin laita sähköpostia hhpaanan (a) gmail.com. Edellytyksenä on, että pääset hakemaan pompomeja sunnuntaina Espoosta Otaniemestä.

Kuvissa olevat yksilöt ovat hiukan ruttuisia, kun niitä on tuolla varastossa säilytelty jo melkein vuosi... :)


P.S. Pompomien hakijoilla luonnollisesti ainutlaatuinen tilaisuus päästä tiirailemaan, että mitä muuta olisi kaupan :)

3 kommenttia:

 1. Voi vitsit katoin eilen jotain ihan jäätävää tyttöleffaa (OIKEESTI TYTTÖ, keski-ikä muilla katsojilla varmaan kahdeksan) ja tulitte niin mieleen. Siinä luonnollisesti oli häitä ja upeita kattauksia ja fuksianpunaisella teemalla! Iiiik!

  Ja päivät sen kun hupenee! Ens viikolla sustakin tulee jo rouva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiih, kuulostaa kyllä ihan mun leffalta :).Rouviintuminen on jo ihan nurkan takana!

   Poista
 2. Voi ääk! Mä oisin niin voinu ottaa valkoisia, mutta nyt vasta hokasin tän. Höh.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!