15.5.2013

Tuunattu karttapallo

Olipas ihana päivä eilen, eli siis mun synttäripäivä. Nyt oon 28, pari vuotta enää kolmekymppisiin. Jaiks! Aamun aloitin aamiaisella Krullassa "mentorini" kanssa, sieltä suunnistin kosmetologille ja sitten vielä Panun kanssa lounaalle Farangiin nauttimaan ihanista thaikkuherkuista. Sen jälkeen menin töihin ja ilta kului vielä yhden kaason seurassa. Tänäänkin pääsin juhlimaan vähän, kun en eilen ollut kotona illalla. Panu nimittäin kokkasi mulle tänään sitruunaista kuhaa ja salaattia. On mulla ihana mies! Ja oon tainnu tartuttaa siihen jonkun kokkauskärpäsen... Hups!

Meidän vieraskirjahan tulee olemaan kaksiosainen, toisen osan esittelin aikaisemmin täällä ja nyt on vuorossa toinen osa, eli tuunattu karttapallo.

Sain serkultani vanhan karttapallon (taisi olla iloinen siitä, että joku hölmö raahaa turhat rojut pois nurkista...), joka oli klassista koulukarttapallomallia, eli ei kovin esteettisesti kaunis noin niinkuin häänäkökulmasta katsottuna. Jotain oli siis tehtävä! Pari päivää pohdin vaihtoehtoja ja lopulta päädyin läpikuultavaan valkoiseen tuunausvaihtoehtoon.

Sekoitin keskenään valkoista akryylimaalia ja decoupagelakkaa, suunnilleen saman verran kumpaakin. Hieroin sekoitusta karttapallon pintaan kankaanpalalla (Huom, fuksianpunaisella kankaalla. Erittäin tärkeä tieto lopputuloksen kannalta.) melko epätasaisesti. Tein useamman ohuen kerroksen. Jalusta maalattiin fuksialla spraylla ja nyt pohdin, että pitäisikö jalustaan vielä valkoisella maalilla kirjoittaa meidän nimet vaiko eikö... Mutta ehkä hienoin karttapallo, mitä mä oon ollu tuunaamassa! Ja ainoa. Ja aika hyvin sopii meidän teemaväreihinkin. Ihan vahingossa!4 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!