23.5.2013

O-ou!

Kuvatheeventfirm.ca


Eilen LeLe aka Madam White kävi kyläilemässä. Voin sanoa, ettei juuri ollut hiljaisia hetkiä. Kun kaksi suulasta naista laitetaan samaan paikkaan ja annetaan lupa puhua, niin lopputulos on arvattavissa... Joo, sanomattakin selvää, että Panu ei ollut kotona.

LeLe siis tuli käymään meillä lähinnä siksi, että ei pääse juhlimaan meidän häitä eikä siis näe minua ihan livenä kaikessa kauneudessani puku päällä ja tukka sutturalla. Noh, puku kun on kotiutunut enkä minä tarvitse kummoistakaan syytä sen kokeilemiseen, niin eilen sujahdin taas tähän ihanuuteen. (Voin muuten sanoa, että edellisen sovituksen jälkeen lähteneet kilot kyllä huomasi, mutta onneksi on nuo nyörit, niin ei ole pelkoa, että liian suuri olisi :) Siinä kun hetki peilailtiin, huomasin edessä noin polven korkeudella kämmenen kokoisen nokisen näköisen harmaan tahran. O-OU!

Ensin tuli sellainen reaktio, että "Ei hitto, tää pitää pesettää!" Sitten tuli sellainen koitataanpa pyyhkiä kostealla ja lopuksi lähdin ostamaan LeLen neuvosta marseille-saippuaa. Ja tadaa, sillähän se läntti sitten lähtikin! Pitänee vielä kirkkaassa päivän valossa tsekata tilanne varmuudeksi...

Luulisin, että tarha on tullut, kun minä aika persjalkaisena ihmisenä raahasin suunnatonta pukupussia kotiin. Siinä matkalla olen sutaissut sen varmaan johonkin hiton raitiovaunun kylkeen, pukupussissa kun oli samalla kohdalla tahra. Ja koska pussi on sellaista hengittävää matskua, oli siitä mennyt lika läpi. Ilmeisesti jollain korkeammalla voimalla oli aikoinaan sormensa pelissä siinä, että minä en ostanut pitsipukua. Voisin kuvitella, että tahran hinkaaminen pitsistä olisi ollut hippasen vaikeampaa... Taftista se lähti varsin sutjakasti pois!

Onni onnettomuudessa oli, että tulin sovittaneeksi pukua nyt. Hääaamuna tuon läntin bongaaminen olisi voinut aiheuttaa pieniä hengenahdistuksia... Vaikkakaan en ole mikään hirveään hysteriaan taipuvainen persoona. Ottakaahan kaikki siis tästä onkeenne; puku kannattaa vielä varmuudeksi tsekata riittävästi ennen juhlia kaikkien yllätysten varalta :).11 kommenttia:

 1. Huh, onneksi lähti pois helpolla! Hetken pidättelin jo hengitystäni tekstiä lukiessa :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että tahra lähti. Pääsit säikähdyksellä. Itse vietin jo hääni 27.4.13 mutta päätin käydä vielä kerran lukemassa muiden juttuja. Kiva lukea kuinka valmistaudutte häihinne.
  Onnellista hääpäivää teille. Omat hääni meni aivan suunnitelmien mukaan paitsi majoituksen osalta. Mutta ei annettu sen vaikuttaa häätunnelmaan.
  Terveisin Mummeli puuhamaasta

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että tahra lähti. Pääsit säikähdyksellä. Itse vietin jo hääni 27.4.13 mutta päätin käydä vielä kerran lukemassa muiden juttuja. Kiva lukea kuinka valmistaudutte häihinne.
  Onnellista hääpäivää teille. Omat hääni meni aivan suunnitelmien mukaan paitsi majoituksen osalta. Mutta ei annettu sen vaikuttaa häätunnelmaan.
  Terveisin Mummeli puuhamaasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, että majoitus meni mönkään :(. Mutta päivä oli varmasti muuten niin ihana, ettei yksi juttu juuri haittaa mitään! Millään en malttaisi odottaa meidän häitä, tulispa se päivä jo!

   Poista
 4. Onneksi satuit huomaamaan tuon ajoissa! Olisin ite varmaan saanut jonkinasteisen slaagin samassa tilanteessa :D tosin pitänee varautua heti mekon saatuani kunnon tahranpoistoarsenaalilla, sillä minä ja valkoiset vaatteet ei perinteisesti olla oltu ihan parhaita ystäviä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muakaan ei ihan ole luotu olemaan valkoisten vaatteiden kanssa samassa paikassa... Mutta hääpåäivänä yritän tsempata, ettei tulis suurempia vahinkoja :)

   Poista
 5. Kuulin juuri Leleltä tästä. Onni onnettomuudessa, että katsoit nyt etkä hääpäivänä! Mieti mikä paniikki sillon ois iskenyt. Ja joo, kyllä se pitsistäkin olisi lähtenyt, mutta taftista se lähtee vaan niin paljon helpommin. Yksi syy lisää miksi tafti on parempaa kuin muut materiaalit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Hanna <3 tafti 4ever... Vai miten ne teinit asian nykyään kirjoittaiskaan...

   Poista
 6. Hui! Oletpa sä kylmähermoinen. Mä olisin taatusti saanut jonkin sortin hepulikohtauksen, kun tahran olisin bongannut. Mutta hyvä että lähti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olisin varmasti saanut hepulin, jos häät olis ollu lähempänä. Nyt onneksi oli niin paljon aikaa, että olisi ehtinyt pesulaankin :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!