27.5.2013

Birdcage-askartelua

Olen tainnut aiemminkin jo kirjoitella, että haluan ehdottomasti hääeleganssiini mukaan myös bircage-hunnun. Mutta millaisen? Puhhuh, sepäs on hankalaa! Ei tunnu millään löytyvän sopivaa... No, olen sitten itse koittanut erilaisia versioita ja vihdoin sain aikaiseksi itseäni miellyttävän version. Haluan, että siinä on jotain muutakin kuin pelkkä verkko, mutta en halua kuitenkaan mitään liian suureellista tai hallitsevaa.


Tein siis sulkakoristeen itse liimailemalla sen kasaan isoista valkoisista sulista. Asettelin verkon päähäni pinnien avulla ja asettelin sulkakorun sekä strassikamman siihen päälle. Tuossa kuvassa siis päässäni on tuollainen kyhäelmä, josta pitää sitten tehdä vielä kokonainen, jos tuo yhdistelmä istuu koekempaukseen.

Mitäs tykkäätte? Onko tyylikäs? Jos nyt ei huomioida noita taustalla olevia sekavia kirjahyllyjä eikä sunnuntai-illan kotiasua... ;)


Kävin tänään muuten moikkaamassa Café Ursulassa tätä ihanaista blogitarta, joka muistutteli, että 14 vuorokauden sää on jo tarjolla. Tällä hetkellä ei näytä yhtään pahalta, mutta tilannehan ehtii muuttua vielä moneen kertaan.
Alkaa hääkiire iskeä ja paljon vähemmän ehtii täällä blogimaailmassakin pyöriä. Älkää kuitenkaan huoliko, palaan entistä innokkaammin kommentoimaan omien juhlahumujeni jälkeen!

Niin ja se vielä, että miten vaikeaa voi oikeasti olla menukortin värin valinta?!?!

20 kommenttia:

 1. Tosi hieno, ehdottomasti tyylikäs!! TSEMPPIÄÄÄ!! Koita olla jännittämättä yhtä paljon kuin allekirjoittanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vielä ei ainakaan jännitä yhtään. Mutta alkaa ehkä vähän ressiä pukata... Katotaan, mikä on jännäkerroin sitten, kun itse päivä koittaa :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää lämpötilat ja koitahan ottaa stressittömästi nää viimeiset päivät. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpötilat näyttää ehdottomasti hyviltä! Toivotaan, ettei kauheesti muutu. Stressittömyys ei ole paras puoleni... Just eilen nukkumaanmennessä tajusin, miten paljon kaikkea on vielä tekemättä!

   Poista
 3. Täälläkin suunnalla viime hetken asioita riittää... Saan aina päähäni uusia ideoita (ou nou...) ja sitten päätänkin toteuttaa ne, enkä sitä alkuperäistä ideaa. No, tämä on hyvin tyypillistä minulle, joten siitä ei tuu stressiä... Tsemiä kovasti teille loppuvalmisteluihin!! Ensi viikolla ollaan jo rouvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, ensi viikolla jo! Huhhuh. Tsemppiä teillekin!

   Poista
 4. Viimepäivien kiire on ihan normaalia, kun kaikkia asioita ei vain voi tehdä etukäteen! "Kyhäelmä" on kovastikin hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. On vaan niin paljon asioita, joita ei yksinkertaisesti pysty tekemään aiemmin. Kyllä tämä tästä, ihanaa päästä pian jo juhlimaan!

   Poista
 5. Kävin myös eilen kurkkimassa säätä, hyvältä näyttää :) Meillä siis sama päivä :) Kyllä jo vähän alkaa jännittää, nehän on jo ensi viikolla!:)

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ens viikko on jo ihan superpian. Aika ihanaa :)

   Poista
 6. on kaunis :) ja apua, en ole tajunnut että teidänkin häät on jo ihan nurkan takana! innolla odotan <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuntuu vähän, etten oo itekkään vielä tajunnu!

   Poista
 7. Mitä kautta löysit tuon 14 vrk:n sään? Enpä hoksannutkaan, että teidän häät ovat ihan kohta, ensi viikolla! Mihin tämä toukokuu on hujahtanut?! Toivotaan teidän hääpäivään auringonpaistetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maikkarin sääpalvelusta on tuo bongattu. Googleen 14 vrk sä :)

   Poista
 8. Yksinkertaisen kaunis! Päivänne lähestyy pian, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 9. Huh hellettä! Ihanaa! Ja on kyllä tosi kaunis tuo "kyhäelmäsi" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut pystyyn, että sääennuste pitää edes suunnilleen paikkansa. Kunhan ei ihan kauhee myrsky olisi...

   Poista

Ilahdun kommentistasi!