24.5.2013

Jotain lainattua...

Jotain vanhaa, jotain uutta jne... Varmasti kaikille tuttua huttua. En ole mitenkään pakkomielteinen tuon hokeman suhteen, mutta päätin kuitenkin jossain vaiheessa koota nuo kaikki elementit itselleni. Kyllähän se nyt tähän häähumuiluun kuuluu, eikös vain? Tuleeko teille muuten nämä neljä juttua? Mitä ne ovat?

Aiemmin olen esitellyt nenäliinan, joka edustaa jotain vanhaa. Jotain uutta on tietysti vaikka miten paljon ja jotain sinistäkin löytyy esim. sukkanauhasta. Pitkään pohdin, mikä voisi olla jotain lainattua. Olin myös sitä mieltä, etten jaksa itselleni mitään laukkua hankkia, sillä eiköhän kolme kaasoa yhden morsiamen tarpeet saa kulkemaan... Mutta loppujen lopuksi päädyin kuitenkin lainaamaan kaveriltani laukun. IHANAN laukun! Kyseessä on aito 60-luvun vintageunelma. Kermanvaalea kirjekuorilaukku helmikoristeilla. Aaah, niin upea! Tuonne saa sopivasti mahtumaan nenäliinan ja huulipunan sekä pari särkylääkettä varmuuden varalle. Suurempi ensiapuarsenaali on kok päivän kaasojen huolehdittavana.

Huomaatte muuten varmaan kuvista, etten osannut elää ilman sormusta, kun koko ajan säikähdin, etteä sormus on hukkunut. Pakko oli siis sujauttaa sormeen sijaisrinkula odottamaan, että saan killotetun kihlani takaisin Tarkiaisen hellästä huomasta. Kihlaa tuuraamaan pääsi vanhemmilta rippilahjaksi saatu Kalevalan pronssinen Karhu-sormus.
7 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis laukku! ♥
  Itse aion myös lainata laukun yhdeltä kaasoltani, luultavasti myös korut, kun on entinen kilpatanssija, niin josjonkinmoista blingiä häneltä kyllä löytyy! :)
  Jotain vanhaa tulee olemaan edesmenneen mummoni vanha meripihkarintaneula, isken sen luultavastikin siihen laukkuun kiinni.
  Jotain uutta... no eipä oo vaikea arvata, suurin osa on uutta, sanottakoon nyt sitten se puku (kun kaikki muutkin). :D
  Jotain sinistä... en oo vielä päättänyt, joko sininen lakka varpaankynsiin (sopii niin kivasti hääkenkien kanssa!) tai sitten ne "I Do"-tarrat kenkienpohjiin. :)

  VastaaPoista
 2. Jösses, mitenkä upea laukku! Miksei mun kaasolla ole moisia ihanuuksia?!? :)

  Mulla vanhaa tulee olemaan (muiden tykötarpeiden ohella) mummin perintöhelmistä Domin rakastavissa käsissä muotuotuvat korvikset, rannekoru ja hiuskoriste, jotain sinistä tahdon kirjailtavan hääpuvun helmaan, uutta nyt on sitten vaikka muille jakaa ja lainattua puuttuu kokonaan.. ehkäpä mä jotain keksin - voiko muuten hääauto olla jotain lainattua? Onko sen lainatun pakko olla konreettisesti morsiamen päällä?

  VastaaPoista
 3. Mä en kyllä meinaa noudattaa tätä "sääntöä", ei tunnu yhtään omalta! Muutenkin kyllä jää suurin osa hääperinteistä väliin, kuten sukkanauhanheitot sun muut.

  Mutta uutta, vanhaa ja lainattua varmaan tulee tahattomastikin löytymään päivän asusta :D sinistä ei sentään!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Mullakin "jotain lainattua" on laukku, saan ystävältä lainaan. :)

  VastaaPoista
 5. Hanna jos haluut pestä laukun tai tehdä muokkauksia kuten lisätä strasseja tai poistaa ne kannatinrenkaat niin feel free.
  -S.

  VastaaPoista
 6. Niin ja sinistä saisi jos päällystäisi laukun sisävuoren läpän kohdalta vaikka vaaleansinisella satiinilla. Sellaisella liimakankaalla kiinni vaan. :)
  -S.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!